Adanalı Çiftçilerden DSİ 6. Bölge Müdürü Balta'ya Teşekkür
Haber Detayı
12 Nisan 2021 - Pazartesi 10:22 Bu haber 2513 kez okundu
 
Adanalı Çiftçilerden DSİ 6. Bölge Müdürü Balta'ya Teşekkür
DSİ 6. Bölge Müdürü Mehmet Akif Balta, hizmetlerden memnun olan Adanalı çiftçiler tarafından davul zurna ile karşılandı.
ADANA HABERLERİ Haberi
Adanalı Çiftçilerden DSİ 6. Bölge Müdürü Balta'ya Teşekkür

Taşkın sularının tarım arazilerine zarar vermemesi için olağanüstü çalışmalara imza atan DSİ 6. Bölge Müdürü Mehmet Akif Balta'yı, Seyhan Nehri'nde devam eden makineli çalışma sahasında davul zurna ile karşılayan Adanalı çiftçiler, yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür ederek memnuniyetlerini gösterdiler.

 

TAŞKIN ZARARLARINDAN KURTULAN ÇİFTÇİLERDEN DSİ’YE TEŞEKKÜR 

 

Seyhan Nehri'nde devam eden makineli çalışmalar kapsamında incelemelerde bulunmak üzere çalışma sahasına giden DSİ 6. Bölge Müdürü Mehmet Akif Balta'yı davul zurna ile karşılayan çiftçiler, yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Seyhan Nehri kıyısında çiftçilikle uğraştıklarını ifade eden vatandaşlar; "Ülkemizin dört bir yanından DSİ’ye ait makineler köyümüze geldi. Nehrin taşkınlarla ürünlerimize zarar vermemesi için çalışma yapıyorlar. Allah devletimize zeval vermesin. Emekleriniz için teşekkür etmek istedik" dediler.

 

ÇİFTÇİLERİN ÜRÜNLERİNE ZARAR GELMEMESİ İÇİN 24 SAAT GÖREVİMİZİN BAŞINDAYIZ

 

Seyhan Nehri'nde devam eden makineli çalışma sahasında kendisini karşılayan çiftçilerle sohbet ederek çalışmalar hakkında bilgilendirme yapan DSİ 6. Bölge Müdürü Mehmet Akif Balta, yaptığı açıklamada, ''Öncelikle misafirperverliğiniz için biz size teşekkür ediyoruz. Bizler 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın düsturu' ile Devletimizin imkanlarını milletimize sunma gayreti içindeyiz. Siz yeter ki üretin, biz sizin ürünlerinize zeval gelmemesi için 7 gün 24 saat esasıyla görevimizin başındayız." dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Bir 1 kişi, ayakta ve açık hava görseli olabilir

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: DSİ 6 Bölge Müdürü, Mehmet Akif Balta, hizmetlerden memnun olan, Adanalı çiftçiler, davul zurnalı, karşılama, Seyhan Nehri, taşkın sular, teşekkür etti
Yorumlar
Haber Yazılımı