Ak Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Doğu Akdeniz Uyarısı
Haber Detayı
15 Ağustos 2020 - Cumartesi 19:08 Bu haber 6765 kez okundu
 
Ak Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Doğu Akdeniz Uyarısı
Ak Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Avrupa Birliği'nin Yunan tiyatrosunun figüranı olamaması gerektiğini söyledi.
GÜNDEM Haberi
Ak Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Doğu Akdeniz Uyarısı

Ak Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Doğu Akdeniz'de Yunanistan'ın hukuksuz Fransa'nın ise ciddi olmayan tehditkar davranışlar sergilediğini belirterek, Türkiye'nin Mavi Vatan'da tek damla sudan taviz vermeyeceğini söyledi.

 

KENDİ MAVİ VATANIMIZDA SİYASİ OYUN OYNATMAYIZ

 

Ak Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Doğu Akdeniz’deki 'Yunan tiyatrosu' hukuksuzluk ve şımarıklıktan başka birşey değildir. Buna eklenen Fransız tehditkarlığı ise ciddiyetsizliktir. Avrupa Birliği bu siyasi tiyatronun figüranı olmamalıdır. Yunanistan’ın diplomasiden anladığı kendi şımarıklığını Avrupa siyaseti haline getirmektir. Macron yönetimi ise el attığı her konudaki başarısızlığını Akdeniz’de laf kalabalığı ile örtmeye çalışıyor. Kabadayılık, mahalle dayanışması ve şımarıklık üçlüsünden siyaset çıkmaz. Mavi Vatan’da tek damla sudan taviz vermeyeceğiz. Kendi Mavi Vatan’ımızda siyasi oyun oynatmayız. Türkiye ile hak ve hukuk temelinde konuşan kazanır. Türkiye’ye tehdit diliyle konuşan kaybeder. Nokta.'' dedi.

 

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ömer Çelik, Ak Parti Sözcüsü, Doğu Akdeniz, Yunanistan, Türkiye, Mavi Vatan, taviz vermeyiz, Ak Parti Haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı