MHP'li Başkan Coronavirüse Yakalandığını Açıkladı
Haber Detayı
15 Ağustos 2020 - Cumartesi 16:04 Bu haber 3778 kez okundu
 
MHP'li Başkan Coronavirüse Yakalandığını Açıkladı
MHP'li Başkan coronavirüs testlerinin pozitif çıktığını açıkladı.
MHP Haberi
MHP'li Başkan Coronavirüse Yakalandığını Açıkladı

Gümüşhane'nin Torul İlçesi Belediye Başkanı Evren Evrim Özdemir, coronavirüs testlerinin pozitif çıktığını ve tedavi sürecinin başladığını belirttiği açıklamasında, tüm vatandaşlara maskesiz dışarıya çıkmamaları ve toplu yaşam faaliyetlerinden uzak durulması gerektiği konusunda uyarılarda bulundu.

 

EVLERİNİZDEN MASKESİZ ÇIKMAYIN DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN

 

Torul Belediye Başkanı Evren Evrim Özdemir, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Koronavirüs testlerim pozitif çıkmıştır. Bu sürecin ciddiyetini ortaya koyabilmek adına, siz değerli kardeşlerime bu haberi birinci ağızdan vermek, salgın ciddiyetini yeniden, paylaşmak, anlatmak istedim. Kovid-19 süreci henüz bitmedi. Evlerinizden maskesiz çıkmamanızı, kendinizi, çocuklarınızı ve sevdiklerinizi etkilememenizi, ölümcül sonuçlar doğurabilecek tüm toplu yaşam faaliyetlerinden uzak durmanızı bir kez daha rica ediyorum. Hastalığıma ilişkin karantina sürecim, bu hastalığa yakalanan tüm vatandaşlarımız gibi başlamıştır. Karantina sürecim bittiğinde, yine direkt sizlerle paylaşacağım ve Torul için çalışmaya devam edeceğim. Allaha emanet olun. Dualarınızı eksik etmeyin.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Evren Evrim Özdemir, Gümüşhane, Torul Belediye Başkanı, coronavirüs, covid 19, test pozitif, dua edin, MHP Haberleri, maskesiz çıkma
Yorumlar
Haber Yazılımı