Sözlü: Cumhur İttifakı'nın Ülkenin Bekası Olduğu Tescil Edildi
Haber Detayı
15 Ağustos 2020 - Cumartesi 21:32 Bu haber 5620 kez okundu
 
Sözlü: Cumhur İttifakı'nın Ülkenin Bekası Olduğu Tescil Edildi
MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, Cumhur İttifakı'nın ülkenin bekası olduğunu ABD Başkan Adayı Joe Biden'in sözlerinin tescil ettiğini söyledi.
ADANA HABERLERİ Haberi
Sözlü: Cumhur İttifakı'nın Ülkenin Bekası Olduğu Tescil Edildi

Bölgesel Güç haline gelen Türkiye'nin önünü kesmek için Başkan seçildiğinde nasıl bir politika izleyeceğini açıklayan ABD Başkan Adayı Joe Biden'in, Türkiye'deki Türk liderliği unsurlarının güçlendirilip muhalefete daha çok destek verileceğini belirterek, Türkiye'nin Doğu Akdeniz ve diğer konularda bölgedeki faaliyetlerini izole edilmesi için Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı darbeyle değil muhalefete destek vererek seçimle devireceğini söylemesine tepki gösteren MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, sosyal medyadan açıkalmalarda bulundu.

 

ABD BAŞKAN ADAYI JOE BİDEN TÜRKİYE HAKKINDA NE DEDİ?

 

Türkiye'nin iç siyasetine müdahele edeceği konusunda ilginç açıklamalar yapan ABD Başkan Adayı Joe Biden, ''Yapacağım en son şey, Erdoğan'a Kürtler konusunda boyun eğmek olurdu. Kürtler ile ilgili olarak birkaç görüşmem oldu. Benim yaptığım gibi onlarla doğrudan temasa geçip Erdoğan'ı yenecek duruma gelmeleri için hala var olan Türk liderliği unsurlarından daha fazla verim alınmalı ve onları güçlendirmeliyiz. Erdoğan'ın Partisi, İstanbul'dan dışarı atıldı. Peki biz ne yapıyoruz? Burada oturup boyun eğiyoruz. Bence Erdoğan'a çok farklı bir yaklaşım uygulamalıyız. Başkan seçilirsem Erdoğan'ı darbeyle değil seçimle devireceğim, muhalefete destek vereceğim. Parlamento'ya katkı sunmak isteyen Kürt toplumunu entegre etmek için. Bölgedeki müttefiklerimizle bir araya gelerek, Türkiye'nin bölgedeki faaliyetlerini nasıl izole edileceği konusunda bize çok iş düşüyor. Özellikle Doğu Akdeniz'de petrolle ilgili faaliyetleri ve görüşülmesi uzun sürecek olan çok sayıda başka şey var.'' dedi.

 

MHP'Lİ SÖZLÜ: CUMHUR İTTİFAKI'NIN ÜLKENİN BEKASI OLDUĞUNUN TESCİLİDİR

 

MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''ABD Başkan Adayı Biden'ın açıklamaları; Türkiye üzerinde oynanan, oynanmak istenilen oyunların itirafı niteliğindedir. İttifak adı altında biraraya gelenlerin Türkiye düşmanları tarafından nasıl desteklendiğinin ispatıdır. Cumhur İttifakı'nın ülkenin bekası olduğunun tescilidir.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Başdanışmanı, Hüseyin Sözlü, Cumhur İttifakı, Beka tescili, Türkiyenin bekası, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Devlet Bahçeli
Yorumlar
Haber Yazılımı