Ülkücü Teknik Elemanlar Derneği'nden Doğu Akdeniz Açıklaması
Haber Detayı
15 Ağustos 2020 - Cumartesi 01:38 Bu haber 15266 kez okundu
 
Ülkücü Teknik Elemanlar Derneği'nden Doğu Akdeniz Açıklaması
Ülkücü Teknik Elemanlar Derneği, Doğu Akdeniz meselesinde Devletin ve Türk Silahlı Kuvvetlerin emrinde olduklarını açıkladı.
ÜLKÜCÜ Haberi
Ülkücü Teknik Elemanlar Derneği'nden Doğu Akdeniz Açıklaması

Ülkücü Teknik Elemanlar Derneği, Oruç Reis Sismik Araştırma gemisinin Mavi Vatan kapsamında Doğu Akdeniz'de TSK eşliğinde yaptığı arama/araştırma faliyetlerinden memnuniyet duyduklarını belirterek, tüm teknik kadrolarıyla Devletin ve TSK'nın emrinde olduklarını açıkladı.

 

SEFERBERLİK ŞUURUYLA DEVLETİMİZİN VE KAHRAMAN SİLAHLI KUVVETLERİMİZİN EMRİNDEYİZ

 

Ülkücü Teknik Elemanlar Derneği (Ülkü-Tek) İstanbul İl Başkanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, ''Ülkü-Tek İstanbul olarak Doğu Akdeniz de yaşanan gelişmeleri Aralık 2018 de düzenlediğimiz 'Doğu Akdeniz Enerji Havzası Türkiye ve Kıbrıs için Stratejik Önemi' konulu panelimizden beri çok yakından takip etmekteyiz. Günümüzde Devletimizin ilan ettiği Navtex sonrası Oruç Reis Sismik Araştırma gemimizin Mavi Vatan kapsamında karasularımızda Silahlı Kuvvetlerimizin eşliğinde arama/araştırma faliyetlerine başlamasından dolayı büyük gurur ve sevinç duymaktayız. Devletimizin ve Milletimizin geleceğini strateji başta olmak üzere birçok konuda ilgilendiren bu girişime her şart ve ortamda destek olduğumuzu belirtir, Devletimizin ve Kahraman Silahlı Kuvvetlerimizin tüm teknik kadromuzla Seferberlik şuuruyla emrinde olduğumuzu kamuoyuna duyuruyoruz.'' denildi.

 

Resim

 

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ülkü Tek, Ülkücü Teknik Elemanlar, Doğu Akdeniz, Devletimizin emrinde, Ordumuzun emrinde, Ülkücü Hareket, Ülkücüler, Ülkücü Haber
Yorumlar
Haber Yazılımı