MHP'li Sözlü'den Haluk Levent'e Türk Olmak Cevabı
Haber Detayı
14 Mayıs 2020 - Perşembe 01:47 Bu haber 5688 kez okundu
 
MHP'li Sözlü'den Haluk Levent'e Türk Olmak Cevabı
MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, Adanalı Sanatçı Haluk Levent'e Türk Olmak ile ilgili sosyal medyadan cevap verdi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Sözlü'den Haluk Levent'e Türk Olmak Cevabı

MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, 13 Mayıs Türk Dil Bayramını kutladığı mesajında, milli kültürümüzün ortak ifade aracı olan Türkçe'nin Türk Milletinin en kıymetli hazinesi olduğunu belirtirken, Adanalı Sanatçı Haluk Levent'in ''Doğu Türkistan ve Kerkük’ü yazdım Türkçü dediler'' paylaşımına, sosyal medyadan destekleyici bir cevap verdi.

 

BÜYÜK TÜRK MİLLETİNİN EN KIYMETLİ HAZİNESİ TÜRKÇE'DİR

 

MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, Türk Dil Bayramını kutladığı mesajında, ''Binlerce km uzaklıktaki Doğu Türkistan'da yaşayan soydaşlarımız ile aynı dili konuşuyoruz. Tarihi bağları koruyan ve yaşatan en büyük unsur dildir. Öyle bir hazineye sahibiz ki; bu hazine geçmişten geleceğe bizi var eden paha biçilmez bir hazinedir. Türkçe, milli kültürümüzün ortak ifade aracı, büyük Türk milletinin en kıymetli hazinesidir. Bu hazineyi muhafaza etmek, yaşatmak, gelecek nesillerimize aktarmak hepimizin en önemli görevidir. Türk Dil Bayramı’mız kutlu olsun.'' dedi.

 

HÜSEYİN SÖZLÜ'DEN SANATÇI HALUK LEVENT'E ''TÜRK OLMAK'' CEVABI

 

Sanatçı Haluk Levent'in, ''Stebrenitsa için Bosna’ya gittim “islamcı” dediler. Filistin’e şarkı yazdım “şii” dediler. İşçi grevlerine gittim “komünist” dediler. Bergama altın madenine karşı yürüdük “hain” dediler. Doğu Türkistan ve Kerkük’ü yazdım “Türkçü” dediler. Bir tek “insan” DEMEDİLER!'' sözlerini sosyal medyadan paylaşarak cevap veren MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, ''Türk olmak, insan olmak tamda böyle bir şey Haluk kardeşim. Arızalı, kokuşmuş zihniyetler bırak çürüsünler.'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP'li, Sözlü'den, Haluk, Levent'e, Türk, Olmak, Cevabı,
Yorumlar
Haber Yazılımı