MHP'nin Beşinci Bölge İstişare Toplantısının Yapılacağı İl
Haber Detayı
13 Eylül 2021 - Pazartesi 20:23 Bu haber 2526 kez okundu
 
MHP'nin Beşinci Bölge İstişare Toplantısının Yapılacağı İl
MHP'nin 9 İlde düzenleyeceği Bölgesel İstişare Toplantılarının beşincisinin hangi ilde ve hangi tarihte yapılacağı belli oldu.
MHP Haberi
MHP'nin Beşinci Bölge İstişare Toplantısının Yapılacağı İl

MHP'nin 9 İlde düzenleyeceği Bölgesel İstişare Toplantılarının beşincisinin, hangi ilde ve hangi tarihte yapılacağı konusunda açıklamalarda bulunan MHP Gaziantep İl Başkanı Cahit Çıkmaz, 12 İl Teşkilatının katılımlarıyla Gaziantep İl Teşkilatının ev sahipliğinde yapılacak İstişare Toplantısının 19 Eylül 2021 tarihinde Pazar günü yapılacağını açıkladı.

 

MHP GAZİANTEP İL BAŞKANI CAHİT ÇIKMAZ'DAN İSTİŞARE TOPLANTISI AÇIKLAMASI

 

MHP'nin ''Güçlü Siyaset, Lider Türkiye, Hedef 2023, Siyasette Yeni Dönem Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Stratejik Hedefler'' konsepti ile 12 İl Teşkilatının katılımlarıyla Gaziantep İl Teşkilatının ev sahipliğinde düzenleyeceği toplantı hakkında açıklamalarda bulunan MHP Gaziantep İl Başkanı Cahit Çıkmaz, Cumhur İttifakı'nın Türkiye'nin ve Türk Milletinin bekasını gözetmenin zaruri olduğu bir dönemde şekillendiğini belirterek, Türkiye'nin bölgesel ve küresel hedeflerinden rahatsız olan şer odaklarının Türkiye'ye karşı hamleleri sürerken beka olgusu bağlamında milli mutabakatın sürdürülmesi gerektiğini, bölgesinde ve dünyada güçlü ve lider ülke Türkiye hedefine odaklanan Cumhur İttifakı'nın çalışmalarına katkı konulması amacıyla 9 ilde Bölge İstişare Toplantıları yapılmasına karar verildiğini söyledi.

 

12 İL TEŞKİLATIMIZI AĞIRLAMAK İÇİN HAZIRLIKLARA BAŞLADIK

 

MHP'nin Bursa, Manisa, Erzincan ve Konya İllerinden sonra Gaziantep'te düzenlenecek olan beşinci Bölge İstişare Toplantısına ev sahipliği yapacaklarını belirten MHP Gaziantep İl Başkanı Cahit Çıkmaz, ''MHP Gaziantep İl teşkilatı olarak bizler, bölgemizden 12 il ve bu illere bağlı ilçe teşkilatlarını şehrimizde ağırlama imkanı bulacağız. Bölgemize ve ülkemize ilişkin son derece önemli meselelerin masaya yatırılarak istişare edileceği bu toplantı kapsamında, anlamlı bir bütünün uyumlu parçalarını teşkil eden bölge teşkilatları olarak, birbirimizle hasbihal edip ahenk ve eşgüdümümüzü perçinleyeceğimiz için heyecanlı ve mutluyuz. Gaziantep İl teşkilatı ve ilçe teşkilatları olarak, toplantının mümkün olan en üst düzeyde verimli gerçekleşmesi için gerekli hazırlıklar noktasında çalışmalara başlamış bulunuyoruz. Bu vesileyle, bu önemli toplantı için Gazi şehrimizi layık bulup bize ağırlama onurunu tevdi eden Genel Merkezimize, şahsım ve teşkilatım adına şükran ve hürmetlerimi arz ederim.'' dedi.

 

Resim

 

Bir 5 kişi, oturan insanlar ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Gaziantep İl Başkanı, Cahit Çıkmaz, MHP, Bölge istişare toplantısı, Gaziantep, Cumhur İttifakı, Türkiye, 12 İl Teşkilatı, İlçe Teşkilatları, istişare, Bölge
Yorumlar
Haber Yazılımı