Ak Parti İlçe Başkanı Görevinden Ayrılacağını Açıkladı
Haber Detayı
16 Ekim 2020 - Cuma 15:30 Bu haber 3943 kez okundu
 
Ak Parti İlçe Başkanı Görevinden Ayrılacağını Açıkladı
Ak Parti Adana'da bir İlçe Başkanı daha görevini bırakacağını açıkladı.
ADANA HABERLERİ Haberi
Ak Parti İlçe Başkanı Görevinden Ayrılacağını Açıkladı

Ak Parti Ceyhan İlçe Başkanı Muhammed İslam Bünül'ün görevini bırakacağını açıklamasından sonra Ak Parti Adana'da Teşkilatlarından ikinci bir veda açıklaması geldi. Ak Parti Yüreğir İlçe Başkanı Yaşar Turan, 12.12.2018 tarihinden bu yana yürüttüğü İlçe Başkanlığı görevini yaptığı istişare sonucunda bırakacağını belirterek, 7. Olağan İlçe kongresinde aday olmayacağını açıkladı.

 

DAVAMIZA HİZMET ETMEYE SON NEFESİME KADAR DEVAM EDECEĞİM

 

Ak Parti Yüreğir İlçe Başkanı Yaşar Turan, İlçe Kongresinde yeniden aday olmayacağıyla ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''12.12.2018 tarihinde başladığım, yürütmekten onur duyduğum İlçe Başkanlığı görevimde 7. Olağan Kongre'de tekrar aday olmayacağım. Ak Parti bir dava hareketidir. Bu davanın bir neferi olmaya, bu davada hizmet etmeye son nefesime kadar devam edeceğim.'' dedi.

 

TÜM TEŞKİLATIMIZDAN HAKLARINI HELAL ETMELERİNİ İSTİYORUM

 

Ak Parti Yüreğir İlçe Başkanı Yaşar Turan, ''Çocuklarıma ve torunlarıma bırakacağım en büyük miras olan Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn.Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşı ve İlçe Başkanı olma vasfımdır.  Rabbime ne kadar şükür etsem azdır. Öncelikle aynı masayı paylaştığım ilçe yönetici arkadaşlarımdan kadın ve gençlik kolları başkanıma, il başkanlarından milletvekillerimize, belediye başkanlarımızdan mahalle başkanlarımıza. Özetle tüm teşkilatıma teşekkür ediyor, haklarını helal etmelerini istiyorum.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ak Parti Yüreğir İlçe Başkanı, Yaşar Turan, görevinden ayrılıyor, Kongrede aday olmayacak, Ak Parti Adana, Ak Parti haberleri, Adana haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı