MHP'li Yıldız: Meslek Örgütleri Karargah Olamaz
Haber Detayı
16 Ekim 2020 - Cuma 09:42 Bu haber 2482 kez okundu
 
MHP'li Yıldız: Meslek Örgütleri Karargah Olamaz
MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, Meslek örgütlerini Demokrasi ve Devlet düşmanlarının odaklandığı yapılar olmaktan çıkaracaklarını söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Yıldız: Meslek Örgütleri Karargah Olamaz

Meslek örgütlerini Demokrasi ve Devlet düşmanlarının odaklandığı yapılar olmaktan çıkarmak için bir süredir çalışma içerisinde olduklarını belirten MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Feti Yıldız, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin çizmiş olduğu çerçevede meslek kuruluşlarında güven temin edilip kronikleşmiş sorunların kısa sürede çözülmesinin sağlanacağını söyledi.

 

MESLEK ÖRGÜTLERİ DEVLET DÜŞMANLARININ KARARGAHI OLMAKTAN ÇIKARILACAK

 

TBMM Anayasa Komisyonu Üyesi ve İstanbul Milletvekili Feti Yıldız, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Meslek örgütleri kuruluş usulü, amaç ve işlevleri, hukuki statüleri yeniden düzenlenecek Demokrasi ve Devlet düşmanlarının karargâhı olmaktan çıkarılacaktır. Zorunlu üyelik ve meslek örgütlenmelerinde tekel olunması keyfi uygulamalara ve hizmet kalitesinin düşmesine sebep olmaktadır. Bu yapıların kamu kurumu niteliği, idare içindeki konumları yeniden tarif edilmek zorundadır.'' dedi.

 

HUKUK DEVLETİNDE ANORMAL BU DURUM DEVAM ETTİRİLEMEZ

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, ''Bazı meslek odalarının içinde yuvalanmış örgütlü yapılar meslek mensuplarının sorunlarını çözmek, mesleki faaliyetleri kolaylaştırmak, mesleğin gelişimini sağlamak yerine yasa dışı örgütlerin yan kuruluşu gibi faaliyetler göstermekteler. Meslek odasını ele geçirmiş ideolojik küçük bir grup meslekte temayüz etmiş insanları yıldırarak, tehdit ederek yönetim organlarına örgütün militanlarını getirmektedir. Bir hukuk devletinde bu anormal durum sürgit devam edemez. Sayın Genel Başkanımızın çizmiş olduğu çerçevede meslek kuruluşlarında güven temin edilecek, kronikleşmiş bu sorunlar kısa sürede çözülecektir.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Feti Yıldız, Meslek örgütleri, Devlet düşmanları, odaklandığı karargah, olmaktan çıkacak, MHP, MHP Haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı