MHP'li Kaşıkçı'dan Yanan Ormana Fidan Dikim Kampanyası
Haber Detayı
16 Ekim 2020 - Cuma 18:58 Bu haber 2848 kez okundu
 
MHP'li Kaşıkçı'dan Yanan Ormana Fidan Dikim Kampanyası
MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, Hatay'da yanan ormana fidan dikilmesi için Geleceğe Nefes adında bir kampanya başlattı.
MHP Haberi
MHP'li Kaşıkçı'dan Yanan Ormana Fidan Dikim Kampanyası

MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı ve MHP Hatay İl Başkanlığı, Hatay'da yanan ormana fidan dikilmesi için başlattığı Geleceğe Nefes kampanyasını, MHP Milletvekilleri ve MHP Teşkilatlarını twitter'den etiketleyerek duyurdu. Kampanyaya katılan partili bir başka dava arkadaşını etiketleyerek kampanyanın çoğalmasını sağladı. Şimdiye kadan MHP Milletvekillerinin çoğunun kampanyaya katıldığı öğrenildi.

 

MHP'Lİ KAŞIKÇI'NIN KAMPANYA AÇIKLAMASI

 

MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, fidan dikilmesi için başlattığı kampanya ile ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından 11.11.2020 de “Geleceğe Nefes” kampanyası kapsamında Belen ilçemizde yanan ormanlık alanlara fidan dikimi gerçekleştirilecektir. Dikilecek fidanlar bakanlık tarafından karşılanacaktır. İlla ki fidan bağışı yapmak istiyorum diyen vatandaşlarımıza ise Orman Genel Müdürülüğünün aşağıda ki Şartlı Hesap Numarasını paylaşıyorum. Bu hesap numarasına yapacağınız bağışla dikilecek fidanın Hatay ‘da olması gerektiğini ayrıca bildirmeniz gerekmektedir.'' dedi.

 

Resim

 

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Hatay Milletvekili, Lütfi Kaşıkçı, Hatay yanan orman, ormana fidan dikimi, fidan dikim kampanyası, Geleceğe Nefes, MHP Hatay
Yorumlar
Haber Yazılımı