Türkiye Kamu-Sen'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Çağrı
Haber Detayı
12 Nisan 2021 - Pazartesi 01:33 Bu haber 3313 kez okundu
 
Türkiye Kamu-Sen'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Çağrı
Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, görevi başındaki kamu çalışanlarına bayram ikramiyesi verilmesi konusunda Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çağrıda bulundu.
GÜNDEM Haberi
Türkiye Kamu-Sen'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Çağrı

2018 yılından beri dini bayramlar öncesinde işçi ve memur emeklilerine verilen bayram ikramiyesi konusunda açıklamalarda bulunan Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, 12 milyon emekli vatandaşına bayram ikramiyesi veren devletin görevi başındaki kamu çalışanlarına da ikramiye verebilecek güçte olduğunu belirterek, konuyla ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a çağrıda bulundu.

 

12 MİLYON EMEKLİSİNE BAYRAM İKRAMİYESİ VEREN DEVLET GÖREVDEKİ ÇALIŞANLARINA DA VEREBİLİR

 

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı ve Türkiye Kamu-Sen Genel Sekreteri Talip Geylan, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, bayram ikramiyesinin enflasyon oranında artırılacağı müjdesini verdi. Aslında Hükümete yakışan; işçi, işçi emeklisi ve memur emeklisine olduğu gibi görevi başındaki memura da ikramiye ödemektir. Çünkü, 12 milyon vatandaşına bayram ikramiyesi verebilen bu devletin bütçesi, görevi başındaki kamu çalışanlarına da ikramiye verebilecek güçtedir.'' dedi.

 

Resim

 


   

Kaynak: Editör:
Etiketler: Türk EğitimSen, Genel Başkanı, Talip Geylan, Türkiye Kamusen, emekli ikramiyesi, kamu çalışanlarına, ikramiye verilmeli, görevi başındaki, Cumhurbaşkanı
Yorumlar
Haber Yazılımı