MHP'li Özdemir'den Muhaliflerin Geldiği Son Nokta
Haber Detayı
08 Kasım 2021 - Pazartesi 12:30 Bu haber 3737 kez okundu
 
MHP'li Özdemir'den Muhaliflerin Geldiği Son Nokta
MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, Şehit ailesine küfredenleri aklama görevini üstlenen muhalifler hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Özdemir'den Muhaliflerin Geldiği Son Nokta

Habertürk TV'de yayınlanan bir proğramda, Şehit bacısına küfreden İyi Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'ı savunmaya ve aklamaya çalışan Sevilay Yılman'a tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, safların netleştiği Türkiye'de muhaliflerin olumsuz yanlarını aklama görevinin Habertürk televizyonuna verildiğini söyledi.  

 

HDP'Yİ MEŞRU GÖREN MUHALİFLERİN GELDİĞİ SON AŞAMA ŞEHİT AİLESİNE KÜFRETMEK OLDU

 

Türkiye'de saflar netleşirken, HDP'yi meşru görme ve aklama gayretine giren muhaliflerin son geldiği aşamanın Şehit ailelerine hakaret olduğuna dikkat çeken MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, sosyal medyadan yaptığı açıklamalarında, ''1 Kasım 2015'ten sonra FETÖ'nün operasyonuyla MHP'ye karşı saldırıya geçenler "Biz hala Türkeşçiyiz" yalanıyla ortaya dökülmüşlerdi. Akabindeyse önce Papaz Rennancı olduklarını gösterdiler. Şimdiyse yaşanan fikri ayrışma ve savrulmayla gerçekte PKK'lılarla oldukları ortaya çıktı! 24.07.2015'ten itibaren sürdürülen terörle mücadele operasyonlarında bugüne kadar Mehmetçiğin etkisiz hale getirdiği terörist sayısı 32 bin 859 oldu. PKK böylelikle tükenme noktasına gelirken zillet önce HDP'yi meşru gördüğünü açıkladı, şimdi de şehit ailelerine hakarete koyuldu. Şuursuzluk, ahlaksızlık ve fütursuzluğun geldiği son nokta! “Kürdistan” lafına tepki gösteremeyen İP Genel Başkanı ve avaneleri, vatandaşa, Şehit kardeşine hakaretlere başladı. Zilletin maskesi düşüp, saflar belli oluyor! PKK ele başları açık açık CHP'ye teşekkür ederken, İP'in cesaretini (!) ise övüyormuş! Saflar netleşirken kim milletimizle beraber, kim Türkiye düşmanları ve teröristlerle kol kola açıkça görülmeye başlandı. Zillet zihniyeti Türk Milleti'nin hasmı olduğunu her yönüyle gösterdi. Elbette herkes kendi meşrebine uyanlarla beraberdir. Çakallar çakallarla, çiyanlar çiyanlarla.'' dedi.

 

MUHALİF CENAHIN OLUMSUZLUKLARINI AKLAMA GÖREVİ HABERTÜRK TV'YE VERİLMİŞ

 

Habertürk TV'de yayınlanan bir proğramda, Şehit bacısına küfreden İyi Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'ı ''İstanbul beyefendisidir çok kibardır.'' diyerek savunmaya ve aklamaya çalışan Sevilay Yılman'a tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, safların netleştiği Türkiye'de muhaliflerin olumsuz yanlarını aklama görevinin Habertürk televizyonuna verildiğine dikkat çekerek, ''Türkiye’de siyaset dizaynı ve siyasete müdahale aracı olarak Habertürk televizyonunun kullanmaya elverişli yapısı kendisini bir kez daha gösterdi! Şehit bacısına küfretmenin güya aklanma aracı olarak yine bu yayın grubu görevlendirilmiş! Rezillik ve kokuşmuşluk diz boyu. Devlet bankasından çektiği 36 milyon doları geri ödemeyen, yetimin hakkını yağmalayan, şehidin emanetine küfreden alçağı ve zihniyetini savunmak için sinsice yayın yapan bu kuruluşun, diğer yandan bu eylemleri içinde Sayın Cumhurbaşkanını hedef alması bir başka pespayeliktir. Bu yayın grubu ve mensubu olduğu kuruluş bu cüreti nerden buluyor? Kimden besleniyor, kime hizmet ediyor? Aynı sunucu ve konuk isimler üzerinden sürekli Türk Milleti’nin değerlerini hedef alan bu kuruluşa kimler yol veriyor?'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, İsmail Özdemir, Şehit ailesi, küfredenleri aklama, görevini üstlenen, muhalif medya, saflar netleşti, ittifak, paklama, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı