Ülkü Ocakları Genel Başkanı Yıldırım'dan Kızılelma Mesajı
Haber Detayı
04 Ekim 2020 - Pazar 02:28 Bu haber 5627 kez okundu
 
Ülkü Ocakları Genel Başkanı Yıldırım'dan Kızılelma Mesajı
Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Müslüman Türk milletinin Cihan yıkılsa Karabağ'dan vazgeçmeyeceğini söyledi.
ÜLKÜCÜ Haberi
Ülkü Ocakları Genel Başkanı Yıldırım'dan Kızılelma Mesajı

Azerbaycan’ın 30 yıldır işgal altında olan toprakları için verdiği azadlık mücadelesine Fransa'nın gölge düşürmek istediğini belirten Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Hedefi İ'lay-ı Kelimetullah ve Kızılelma olan Müslüman Türk milletinin Cihan yıkılsa Karabağ'dan vazgeçmeyeceğini söyledi.

 

FRANSA AZERBAYCAN'IN AZADLIK MÜCADELESİNE GÖLGE DÜŞÜRMEK GAYESİNDEDİR

 

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Asırlardır Afrika’da döktüğü kana doymayan işgalci Fransa, bugün de Libya, Akdeniz ve Karabağ'da emperyalist faaliyetlerine devam etme arzusundadır. Yıllarca işgal altında tuttukları bölgelerden tarihi bağlarımızı koparamadığı için Türk milletine kin ve haset ile saldırmaya devam eden Fransa, şimdi de Azerbaycan’ın 30 yıldır işgal altında olan toprakları için verdiği azadlık mücadelesine gölge düşürmek gayesindedir.'' dedi.

 

HEDEFİMİZ KIZILELMA'DIR. CİHAN YIKILSA KARABAĞ'DAN VAZGEÇMEYİZ

 

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, ''Azerbaycan ordusu, milli birliğine yönelen her türlü düşman girişimini bertaraf edebilecek imkan ve kabiliyete sahiptir. Bilinmelidir ki; Karabağ davasında batıla karşı Hakk’ın savunucuları olmaya devam edeceğiz. Karabağ'da hak iddia edenlere bir hususu hatırlatalım: Cihan yıkılsa emin olun Karabağ'dan vazgeçmeyiz. Hedefimiz İ'lay-ı Kelimetullah’tır, hedefimiz Kızılelma’dır.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ülkü Ocakları Genel Başkanı, Ahmet Yiğit Yıldırım, Hedefimiz Kızılelma, Karabağdan vazgeçmeyiz, Azerbaycan Türkiye, Ülkücü Hareket, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı