Yüreğir Ülkü Ocakları'nda Bayrak Değişimi
Haber Detayı
26 Kasım 2020 - Perşembe 13:40 Bu haber 4570 kez okundu
 
Yüreğir Ülkü Ocakları'nda Bayrak Değişimi
Yüreğir Ülkü Ocakları Başkanlığı'nda Bayrak değişimi gerçekleştirildi.
ADANA HABERLERİ Haberi
Yüreğir Ülkü Ocakları'nda Bayrak Değişimi

Adana Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Korkut, Yüreğir Ülkü Ocakları Başkanlığı'nı yürüten Tolga İyi'nin yerine, aslen Adanalı olup üniversite yıllarında Niğde Ülkü Ocakları Üniversite Başkanlığı görevini yürüten Selim Anlı'nın atandığını açıkladı.

 

YÜREĞİR ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANLIĞI’NDA BAYRAK DEĞİŞİMİ

 

Yüreğir Ülkü Ocakları Başkanlığı'nda gerçekleştirilen Bayrak değişimiyle ilgili açıklamalarda bulunan Adana Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Korkut, ''Sayın Genel Başkanımız Ahmet Yiğit Yıldırım'ın onayı ile Tolga İyi'nin yerine Selim Anlı atanmıştır. Tolga İyi'ye bugüne kadar teşkilatımıza yaptığı emeklerinden ötürü teşekkür eder, Selim Anlı'ya üstün başarılar dilerim.'' dedi.

 

YÜREĞİR ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANLIĞI’NA ATANAN SELİM ANLI'NIN AÇIKLAMASI

 

Niğde Ülkü Ocakları Üniversite Başkanlığı görevini başarıyla sürdürürken, üniversite eğitimin tamamlanmasıyla birlikte memleketi Adana'ya dönen ve ayağının tozuyla Yüreğir Ülkü Ocakları Başkanlığı görevine atanan Selim Anlı, göreve atanmasıyla ilgili yaptığı açıklamada, ''Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım'ın onayı ve Adana Ülkü Ocakları Başkanımız Sayın Çağrı Korkut'un takdiriyle Yüreğir Ülkü Ocakları Başkanlığı'na atanmış bulunmaktayım. Başta şahsımı bu kutsal göreve layık gören Teşkilatımıza ve Başkanlarımıza teşekkürlerimi arz ederim. Kutlu sancağımızı bugüne kadar taşıyan Tolga İyi'ye, yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederim. Gayemiz Kutlu Sancağımızı daha ileriye taşımaktır. Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin de söylediği gibi birlikte Rahmet, ayrılıkta azap vardır. Cenab-ı Allah’ın izni ve Kerim’i ile bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız İnşallah. Rabbim bizleri utandırmasın İnşallah.'' dedi.

 

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Çağrı Korkut, Yüreğir Ülkü Ocakları, Selim Anlı, Bayrak değişimi, ata
Yorumlar
Haber Yazılımı