MHP'li Öztürk: Cumhur İttifakı'nı Anlayamadılar
Haber Detayı
26 Kasım 2020 - Perşembe 09:54 Bu haber 2659 kez okundu
 
MHP'li Öztürk: Cumhur İttifakı'nı Anlayamadılar
MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, muhalefetin Cumhur İttifakı'nın kutlu yürüyüşünü anlayamadığını söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Öztürk: Cumhur İttifakı'nı Anlayamadılar

Cumhur İttifakı'nın Milli politikalar üretmesinin dış ülkelerden çok içerdeki muhalefeti rahatsız edişine dikkat çeken MHP MDK Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, her yerden demokrasi dışı destek arayışı ortaya çıkan muhalefetin Cumhur İttifakı'nın kutlu yürüyüşünü anlayamadığını söyledi.

 

CUMHUR İTTİFAKI'NIN MİLLİ POLİTİKA ÜRETMESİ DIŞARDAN ÇOK İÇERDEKİLERİ RAHATSIZ ETTİ

 

Cumhur İttifakı’nın her geçen gün güçlenmesinin, milli politikalar üreterek Türkiye’yi bölgesinde karar verir, söz sahibi yapar duruma getirmesinin, dış ülkelerden fazla içtekileri rahatsız etmeye devam ettiğini görüyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli arasındaki uyumun ne denli kıskançlığa yol açtığı, bir türlü zarar veremedikleri Cumhur İttifakı’nın çelikten iradesinin zillette yarattığı eziklik, yaptıkları her açıklamada gün yüzüne çıkıyor.

 

MUHALEFET CUMHUR İTTİFAKI'NIN KUTLU YÜRÜYÜŞÜNÜ ANLAYAMADI

 

Kılıçdaroğlu ve İP Müdiresinin bugün yaptığı açıklamalarda bu kıskançlığın ne kadar büyük boyuta ulaştığını görüyoruz. Açıklamayı yapanlardan biri Biden’i Türkiye’den ilk tebrik eden, diğeri kaçak Anayasa yaptığını milletten gizleyen! Her ikisi de hâlâ anlayamadılar: Ülkemizin birliği, bütünlüğü ve bekası adına bir araya gelen Ak Parti ve MHP arasındaki bu kutlu yürüyüşün adı ‘Hükümet ortaklığı değil’, ‘Cumhur İttifakı’dır. İttifak yapılarında küçük, büyük yoktur; Ülke ve Millet Sevdası vardır; yürek ister.

 

MİLLETE KARŞI HİÇ YÜZÜNÜZ KIZARMAZ MI?

 

Anlaşılmaktadır ki, her fırsatta fitnenin, fesadın kaynağı olanlar yeni fitne hesapları içine girmişler. Siz, bu tür fitne kazanları kaynatıncaya kadar HDP, PKK ve FETÖ ile oturup, kapalı kapılar ardında yaptığınız bölücü anayasa çalışmalarından bahsedin! Niye sus pus oluyorsunuz? Hazırladığınız “Bölücü Fitne Anayasa” metnini her fırsatta inkâr etseniz de, “sözde anayasa” çalışmasının başındaki CHP’li kişinin, sesli ve görüntülü basına ve sosyal medyaya beyanatları düşmüş vaziyette. Millete karşı hiç yüzünüz kızarmaz mı? Siz de utanma yok mu?

 

HER YERDEN DEMOKRASİ DIŞI DESTEK ARAYIŞI İÇİNDE OLDUĞUNUZU TÜM ÜLKE BİLİYOR

 

Sizi artık tabanınız dâhi taşıyamıyor, adeta fokurduyor. Başta ABD olmak üzere, her yerden demokrasi dışı destek arayışı içinde olduğunuzu tüm ülke biliyor. Düşen oylarınız böyle toparlanmaz, önce dürüst olmayı deneyin. Siz riyakârlık içinde olsanız da, Ülke emin ellerde...

 

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Kırıkkale Milletvekili, Halil Öztürk, muhalefet anlayamadı, Cumhur İttifakı, kutlu yürüyüşünü, dışarıdan destek isteyen, Milli politikalar, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı