Yıldırım'dan KKTC Cumhurbaşkanlığı Seçimi Değerlendirmesi
Haber Detayı
18 Ekim 2020 - Pazar 23:19 Bu haber 9079 kez okundu
 
Yıldırım'dan KKTC Cumhurbaşkanlığı Seçimi Değerlendirmesi
Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, KKTC'deki seçim neticesinin aklını ve ruhunu Rumlara satan hainlere tokat gibi indiğini söyledi.
ÜLKÜCÜ Haberi
Yıldırım'dan KKTC Cumhurbaşkanlığı Seçimi Değerlendirmesi

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde yapılan Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinde oyların yüzde 51,74'ünü alarak Cumhurbaşkanı seçilen Ersin Tatar'ı tebrik eden Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Başbakan Ersin Tatar'ın Cumhurbaşkanı seçilmesinin aklını ve ruhunu Rumlara satan hainlere tokat gibi indiğini söyledi. 

 

KKTC SEÇİMLERİNİN NETİCESİ AKLINI VE RUHUNU RUMLARA SATANLARA TOKATTIR

 

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, KKTC'de yapılan seçimde Başbakan Ersin Tatar'ın Cumhurbaşkanı seçilmesiyle ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Kadim Türk Yurdu ve Mavi Vatan’ın incisi Kıbrıs’ımıza Cumhurbaşkanı olarak seçilen Sn.Ersin Tatar’a hayırlı olmasını diler; aklını ve ruhunu Rum‘a satan hainlere tokat gibi inen bu seçim sonucunun Kıbrıs Türklüğü için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ülkü Ocakları Genel Başkanı, Ahmet Yiğit Yıldırım, KKTC seçimleri, Cumhurbaşkanlığı seçimi, Kıbrıs seçimi, Kıbrıs Türkleri, Ülkücü Hareket, Türkiye
Yorumlar
Haber Yazılımı