Yıldırım'dan Gazilik Unvanını Yok Sayanlara Tepki
Haber Detayı
15 Temmuz 2021 - Perşembe 10:23 Bu haber 2578 kez okundu
 
Yıldırım'dan Gazilik Unvanını Yok Sayanlara Tepki
Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Gaziantep İlinin Gazilik unvanını yok sayanlara tepki gösterdi.
ÜLKÜCÜ Haberi
Yıldırım'dan Gazilik Unvanını Yok Sayanlara Tepki

Düzenlediği basın toplantısında Gaziantep yerine Antep yazan bir kürsüde konuşma yapan HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan'a tepki gösteren Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Türk Milleti'nin Gaziliğini, Şanlılığını ve Kahramanlığını aklınca yok sayan Pervin Buldan'ın Kuva-yı Millîye’nin işgalcileri ebediyyen toprağa gömmesinin rahatsızlığını yaşadığını söyledi.

 

GAZİANTEP'İN GAZİLİK UNVANINI YOK SAYMAYA ÇALIŞTILAR

 

HDP'li Pervin Buldan'ın ''HDP Gaziantep İl Örgütü'' yerine ''HDP Antep İl Örgütü'' yazan kürsüde konuşmasına tepki gösteren Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan bilmelidir ki Gaziantep, Şanlıurfa ve Kahramanmaraş illerimiz isimlerini, bölge halkının Millî Mücadele dönemindeki işgalcilere karşı 'Türkiye Türklerindir' anlayışıyla kazanılan üstün başarıları neticesinde almıştırlar. Emperyalizmin bir kuklası olan Pervin Buldan, Türk Milleti'nin Gaziliğini, Şanlılığını ve Kahramanlığını aklınca yok saymaktadır.'' dedi.

 

KUVA-YI MİLLİYE'NİN İŞGALCİLERİ TOPRAĞA GÖMMESİNDEN RAHATSIZLAR

 

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, ''Biz, o ve onun gibilerin kuyruk acısını çok iyi biliyoruz. Kuva-yı Millîye’nin işgalcileri ebediyyen toprağa gömmesinin rahatsızlığını yaşamaktadır. O ve yandaşları iyi bilsinler ki Türk Milleti'nin büyük başarılarını asla unutturamayacaksınız. Gaziantep'i, Şanlıurfa'yı, Kahramanmaraş'ı velhasıl 'Büyük ve Güçlü Türkiye'yi' gördükçe yaranız deşilecek, bir kez daha hezimeti tadacaksınız.'' dedi.

 

 Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ülkü Ocakları Genel Başkanı, Ahmet Yiğit Yıldırım, Gaziantep, Antep yazılmasına, sert tepki, Gazilik unvanı, yok sayanlara, Türk milleti, Milli Mücadele, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı