Yıldırım'dan Bahçeli'yi Hedef Alan Davutoğlu'na Tepki
Haber Detayı
07 Şubat 2022 - Pazartesi 13:32 Bu haber 2856 kez okundu
 
Yıldırım'dan Bahçeli'yi Hedef Alan Davutoğlu'na Tepki
Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi hedef alan Ahmet Davutoğlu'na tepki gösterdi.
ÜLKÜCÜ Haberi
Yıldırım'dan Bahçeli'yi Hedef Alan Davutoğlu'na Tepki

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi hedef alan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'na tepki gösteren Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Lider Devlet Bahçeli'nin sözlerini anlamadığı anlaşılan ve ancak bölücülerin Serok'u olabilen Ahmet Davutoğlu gibi kifayetsiz muhterislere Türkiye'nin geleceğinin emenet edilemeyeceğini söyledi.

 

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ, AHMET DAVUTOĞLU HAKKINDA NE DEDİ?

 

MHP Kampında yaptığı konuşmada, 6 birbirine benzemez siyasi partinin Cumhurbaşkanı Adayını belirlemek için yaptığı toplantılara ilişkin değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''Aday adayları arasında insafsız ve merhametsiz bir rekabet günden güne kamçılanmaktadır. Bunların birbirine hayrı yokken millete hayırları nasıl dokunacaktır? Serok Ahmet,  ittifakın yeniden yapılanması, yeni bir perspektifle yeni baştan kurulması düşüncesindedir. Zillet ittifakında her koyun kendi bacağından asıla asıla ortada bacak falan da kalmamıştır. Serok Ahmet’in cumhurbaşkanı aday tarifi ise tamamen Kılıçdaroğlu’nu dışlama üzerine bina edilmiştir. CHP’nin maskesini düşüreceğiz, ipliğini pazara çıkaracağız. Serok Ahmet’in, 'oyunu Millet İttifakı’yla kuracağız' sözlerini sanıyorum her vicdan sahibi duymuştur. Onlar oyun kurmakla uğraşa dursunlar, oyunu bozacak, oyunculara bedel ödetecek kutlu millet iradesi ayaktadır, sefer halindedir, zafer de elhak Allah’tandır.'' demişti.

 

AHMET DAVUTOĞLU'NDAN MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ'YE CEVAP

 

Dışişleri Bakanlığı döneminde FETÖ tarafından dinlendiğini itiraf ederek, görevdeyken içinde bulunduğu acziyeti ortaya dökmesine rağmen Türkiye'yi daha iyi yöneteceklerini iddia edebilen Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından oyunlarının bozulmasından duyduğu tedirginliği belli etmemeye çalışarak yaptığı açıklamada, ''Sayın Bahçeli konuşmanızda Cumhur İttifakı'nın çok berrak, muhalefetin ise dağınık olduğunu söylüyorsunuz. Sayın Bahçeli rahatsız olmuş olabilirsiniz. Sizi rahatsız etmeye devam edeceğiz. Yeni bir siyasi iklim oluşturacağız Sayın Bahçeli. Uğraşmayın, bunu bozamayacaksınız. Bir gün gelecek sizinle de görüşeceğiz. Kimseyi dışlamıyoruz.'' diyerek, kendisine Serok Ahmet denilmesinden rahatsız olmadığını söyledi.

 

GENEL BAŞKAN YILDIRIM'DAN AHMET DAVUTOĞLU'NA SERT CEVAP

 

Kamera şahbazı Serok Ahmet aklını kaybetmiş olmalı ki, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi'nin basın açıklamalarının ardından, kifayetsiz ve lüzumsuz açıklamalarına yenilerini eklemiş. Masanın dört bir yanından çekiştiren ortaklar, daha kendi aralarında orta yolu bulamayıp yuvarlak masaları tercih ederken, mesela pkk'yı, kobanici yoldaşlarını davet ettikleri masaların bir benzerini kurduklarını çok iyi biliyoruz.

 

AHMET DAVUTOĞLU ANCAK BÖLÜCÜLERİN SEROK'U OLUR

 

Liderimizin geleceğe dair sözünden kerameti kendisinde bulan Davutoğlu, Liderimizin "Onlar oyun kurmakla uğraşa dursunlar, oyunu bozacak, oyunculara bedel ödetecek kutlu millet iradesi ayaktadır, sefer halindedir, zafer de elhak Allah’tandır." Sözünü de işitmiş midir? Ayağı yere basan iddiaların arkasında olman gerektiği konusunda Türk milleti hemfikirdir. Ortak değermişsin gibi saydığın hiçbir yerde senin esamen okunmaz, sen bölücülerin Serok'u olursun ancak.

 

TÜRKİYE'NİN GELECEĞİ KİFAYETSİZ MUHTERİS SEROK AHMET'E EMANET EDİLMEYECEK KADAR ÖNEMLİ

 

Cumhur İttifakı, Türk milletinin bayraklaşmış ve anıtlaşmış iradesidir. Bu milleti sizin terörle kesilmeyen birlikteliğiniz, satılmış siyasetiniz rahatsız etmektedir kurnaz Serok. Türkiye'nin geleceği, senin gibi kifayetsiz muhterislere emanet edilmeyecek kadar önemlidir.

 

Resim

Resim

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ülkü Ocakları Genel Başkanı, Ahmet Yiğit Yıldırım, MHP Lideri, Devlet Bahçeli, hedef alan, siyasetçiye tepki, Cumhur İttifakı, muhalefet, MHP, Ülkücü Haber
Yorumlar
Haber Yazılımı