Yıldırım: Başımızı Yere Eğmedik Bayrağı Yere Düşürmedik
Haber Detayı
28 Mayıs 2021 - Cuma 09:27 Bu haber 2931 kez okundu
 
Yıldırım: Başımızı Yere Eğmedik Bayrağı Yere Düşürmedik
Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Ülkücü Hareket'in kutlu davasını müdafaa ve mücadelesinde alçak suikastlere uğranıldığını söyledi.
ÜLKÜCÜ Haberi
Yıldırım: Başımızı Yere Eğmedik Bayrağı Yere Düşürmedik

1980 öncesinin koalisyon hükümetinde Gümrük ve Tekel Bakanlığı görevini yürüten MHP'li Gün Sazak'ın Şehit edilişinin yıl dönümü olan 27 Mayıs Ülkücü Şehitleri Anma Günü nedeniyle açıklamalarda bulunan Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Ülkücü Hareket'in kutlu davasını müdafaa ve mücadelesinde alçak suikastlere uğrayan Şehitlerin başlarını yere eğmediğini ve bayrağı yere düşürmediğini söyledi. 

 

GÜN SAZAK MİLLİYETÇİ ÜLKÜCÜ HAREKET'İN ABİDELEŞEN İSİMLERİNDEN OLDU

 

Ülkücü Şehitlerimiz, dünyaya Türk-İslam ülküsünün irfanıyla bakmış, bu uğurda tarihin akışına cesaretleriyle ve fedakarlıklarıyla yön vermişlerdir. Milletimizin bayraktarı, davamızın iftiharı olmuşlardır. Türk İslam ülküsünü hayatına yansıtan, ülkücü hareketin abideleşmiş şahsiyetlerinden Gün Sazak Bey ise Gümrük ve Tekel Bakanlığı görevi süresince gösterdiği tavır ile milletimizin teveccühünü kazanarak, Milliyetçi-Ülkücü Hareket'in abideleşen isimlerinden olmuştur.

 

KUTLU DAVAMIZI MÜDAFAA EDEN ŞEHİTLERİMİZ BAYRAĞI YERE DÜŞÜRMEDİ

 

Kutlu davamızın müdafaa ve mücadelesinde alçak suikastlere, namert pusulara, kalleş saldırılara uğrayan şehitlerimiz başlarını yere eğmemiş, bayrağı yere düşürmemişlerdir. Türk milletinin tarihsel haklarına, binlerce yıllık varlığımıza, milli birlik ve beraberliğimiz ile devletimizin bekasına kast edenlere karşı korku nedir bilmeden canlarını ortaya koyarak mücadele etmişlerdir.

 

CENAB-I ALLAH ÜLKÜCÜ ŞEHİTLERİMİZDEN RAZI OLSUN

 

27 Mayıs Ülkücü Şehitleri Anma Günü’nde merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey'i, Ruhi Kılıçkıran'dan Fırat Yılmaz Çakıroğlu'na tüm Ülkücü Şehitlerimizi ve Şehit Gün Sazak Bey’i rahmet ve minnetle anıyoruz. Cenab-ı Allah hepsinden razı olsun, ruhları şad olsun.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Yıldırım:, Başımızı, Yere, Eğmedik, Bayrağı, Yere, Düşürmedik, , ,
Yorumlar
Haber Yazılımı