MHP Teşkilat ile Uyuşamayan O İsmi Disipline Sevketti
Haber Detayı
27 Mayıs 2021 - Perşembe 20:29 Bu haber 2249 kez okundu
 
MHP Teşkilat ile Uyuşamayan O İsmi Disipline Sevketti
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, kesin ihraç talebiyle tedbirli olarak disipline sevk edilen partiliyi açıkladı.
MHP Haberi
MHP Teşkilat ile Uyuşamayan O İsmi Disipline Sevketti

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, MHP Niğde İl Genel Meclis Üyesi Tahsin Eren'in kesin ihraç talebiyle tedbirli olarak disipline sevkedildiğini açıkladı.

 

MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI SEMİH YALÇIN'DAN AÇIKLAMA

 

MHP Niğde İl Teşkilatı ile uyum sorunu yaşayıp parti proğramına aykırı kararlar alan MHP Niğde İl Genel Meclis Üyesi Tahsin Eren'in Disiplin Kurulu'na sevkedilmesiyle ilgili bilgilendirmelerde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Milliyetçi Hareket Partisi Niğde il genel meclis üyesi Tahsin Eren, kesin ihraç talebiyle tedbirli olarak disipline sevk edilmiştir. Kamuoyuna duyurulur.'' dedi.

 

MHP NİĞDE İL BAŞKANI CUMALİ İNCE'DEN AÇIKLAMA

 

MHP Niğde İl Başkanı Cumali İnce, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Parti tüzüğümüze aykırı eylem ve söylemlerde bulunan İl Genel Meclis Üyesi Tahsin Eren kesin ihraç talebiyle tedbirli olarak disipline sevk edilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.'' dedi.

 

 

Bir 1 kişi görseli olabilir

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP, Semih Yalçın, MHP Niğde, Tahsin Eren, disipline sevkedildi, kesin ihraç
Yorumlar
Haber Yazılımı