Van Ülkü Ocakları'ndan Van Gölü Etrafında Temizlik
Haber Detayı
11 Ekim 2020 - Pazar 12:17 Bu haber 4893 kez okundu
 
Van Ülkü Ocakları'ndan Van Gölü Etrafında Temizlik
Van Ülkü Ocakları Başkanlığı, Çevrecilik Milliyetçiliktir anlayışıyla Van Gölü İskele sahilinde çevre temizliği yaptı.
ÜLKÜCÜ Haberi
Van Ülkü Ocakları'ndan Van Gölü Etrafında Temizlik

Çevrecilik Milliyetçiliktir sloganı ile Van Gölü İskele sahilinde çevre temizliği faaliyetleri başlatan Van Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet İşiyok, çevre temizliği faaliyetleriyle Türk Gençliğine çevre bilincini aşılamış olacaklarını söyledi.

 

TÜRK GENÇLİĞİNE ÇEVRE BİLİNCİNİ AŞILAYACAĞIZ

 

Van Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet İşiyok, Van Gölü İskele sahilinin temizliğiyle ilgili yaptığı açıklamada, ''Van Ülkü Ocakları olarak 'Çevrecilik Milliyetçiliktir' sloganı ile Van Gölü İskele sahilinde çevre temizliği yaptık. Van Ülkü Ocakları mensupları olarak; daha temiz bir doğa için vatandaşlarımızı duyarlı olmaya davet ediyoruz. Bizim milliyetçilik anlayışımıza göre Milliyetçilik; heyecan ve hamasetin de üzerinden sanata, bilimden spora, ekonomiden hayvan haklarına, sağlıktan yönetime kadar her alana nüfuz etmesi gereken bir birlikte yaşama projesidir. Bu tür faaliyetlerimiz ileriki dönemlerde daha da yoğunlaştırarak hem topluma yararlı faaliyetlerimizi hem de Türk Gençliğine doğa ve çevre bilincini aşılamış olacağız.'' dedi.

 

UYUŞTURUCU VE MADDE BAĞIMLILIĞINA KARŞI MÜCADELEMİZ SÜRECEK

 

Uyuşturucu ve madde bağımlılığına karşı verilen mücadeleye desteklerinin süreceğini belirten Van Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet İşiyok, ''Uyuşturucuyla, bağımlılıklarla, manevi değerlerimizi zedeleyenlerle mücadelemiz taviz vermeden devam edecektir. Değerli hemşerilerim bizler Türk milletinin geleceği için çalışmaya devam edeceğiz. Geleceğimiz olan gençleri ne pahasına olursa olsun koruyacak ve eğitim ve öğretim atağımızla geleceğin Lider Ülkesini inşa edeceğiz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.'' dedi.

 

 

 

 


                    

Kaynak: Editör:
Etiketler: Van Ülkü Ocakları, Ahmet İşiyok, Van Gölü, İskele sahili, çevre temizliği, çevre bilinci, uyuşturucu mücadelesi, madde bağımlılığı, Ülkücü Haber, Milliyetçi Haber
Yorumlar
Haber Yazılımı