Ünlü Sanatçı Serdar Gökhan'dan MHP Açıklaması
Haber Detayı
20 Eylül 2021 - Pazartesi 14:31 Bu haber 7237 kez okundu
 
Ünlü Sanatçı Serdar Gökhan'dan MHP Açıklaması
Ünlü Sanatçı Serdar Gökhan, MHP ve Milliyetçilik üzerine çok önemli açıklamalarda bulundu.
MHP Haberi
Ünlü Sanatçı Serdar Gökhan'dan MHP Açıklaması

Türk tarihinin canlandırıldığı filmlerde başarılı işlere imza atan ve son olarak Diriliş Ertuğrul dizisinde Süleyman Şah karakterini canlandırarak oyunculuktaki başarısını bir kez daha gösteren Ünlü Sanatçı Serdar Gökhan, 24 TV'de yayınlanan Esra Elönü'nün sunduğu Arafta Sorular proğramında, MHP, Türk Milliyetçiliği ve muhalif cenahın mahalle baskısı konularında önemli açıklamalarda bulundu.

 

BU MEMLEKETİ SEVEN, DEVLETİNE VE HÜKÜMETİNE HAİN DAVRANAMAZ

 

Sosyal medya üzerinden kendisine karşı yapılan mahalle baskısına ve linç kampanyasına tepki gösteren Ünlü Sanatçı Serdar Gökhan, ''Ben hakkın ve hakkaniyetin güçlü olmasını savunuyorum. Gücün haklı olduğunu savunmuyorum, güç haklı olmamalı. Haklı ve hakkaniyet sahibi insan güçlü olmalı. Ancak, doğruları söylediğiniz zaman linç kampanyası başlıyor. Devleti yönetenlerin doğru yaptığı konularda fikrinizi söylediğinizde, sosyal medyadan hakaretler savruluyor. Cumhurbaşkanlığı Köşkünde düzenlenen bir proğrama katıldığımda, beni linç etmeye kalkabiliyorlar. Onların deyimiyle mahalle baskısı kuruyorlar. Mahalle baskısı belli bir zihniyetin baskısıdır. Eskiden böyle bir şey yoktu. Hepimiz kardeş gibiydik. Hızlı bir gelişim çağına girilen bir dönemde Türkiye'de önemli hizmetler yapılıyor. bu hizmetlerden herkes faydalanırken, bunun neyini kötülüyorsunuz? Bu toprakları seven insanlar, devletine, hükümetine, insanına hain davranamaz.'' dedi.

 

HERKES BENİ MHP'Lİ BİLİR. MİLLİYETÇİ RUHLUYUM, TÜRKÇÜYÜM 

 

Sanatçı olarak herhangi bir siyasi partiyi destekleyip desteklemediği konusunda açıklamalarda bulunan Ünlü Sanatçı Serdar Gökhan, ''Biz her zaman mütevazi olduk. Çünkü halkın içinde yaşıyoruz. Kendimizi soyutlayamayız. Halkımız kolay kolay kimseyi sevmez ama beni sevdiler. Toplum ahlakına aykırı davranırsanız halkımız bir dakikada siler. Hayatta hiçbir zaman idealim çok param olsun olmadı. Her zaman Rabbimin bana verdiğine şükrettim ve onunla yetindim. Sanatçı bir toplumun her kesiminin sanatçısıdır. Beni kabullenmeyenin yanında durmam bende beni kabullenen ile yürürüm. Sanatçının siyasi rengi olmaması lazım. Ben hiçbir siyasi partiye kayıtlı üye değilim ancak beni herkes MHP'li bilir. Milliyetçi ruhluyum, Türkçüyüm, Bayrakçıyım, Vatanperverim. O yüzden Diriliş Ertuğrul dizisindeki Süleyman Şah gibi tarihi bir karakteri canlandırmak beni oldukça etkiledi. Projeden önce aylarca Süleyman Şah'ı araştırdım. O kimliğe büründüğüm zaman kendimi Süleyman Şah gibi görüyordum.'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ünlü Sanatçı, Serdar Gökhan, MHP, Diriliş Ertuğrul, Süleyman Şah, Milli
Yorumlar
Haber Yazılımı