Ülkü Ocaklı Eğitim Danışmanı Dinler Başarıya Doymuyor
Haber Detayı
17 Haziran 2022 - Cuma 13:21 Bu haber 3003 kez okundu
 
Ülkü Ocaklı Eğitim Danışmanı Dinler Başarıya Doymuyor
Ülkü Ocaklarında yetişen Eğitim Danışmanı Ogün Dinler, eğitim verdiği işletmede elde edilen yeni başarılar hakkında açıklamalarda bulundu.
ADANA HABERLERİ Haberi
Ülkü Ocaklı Eğitim Danışmanı Dinler Başarıya Doymuyor

Bir yıl önce Aritmetik Kütüphane Cafe isimli işletmesini açan Eğitim Danışmanı Ogün Dinler, Ülkü Ocaklarında yetişmenin kendisine kazandırdığı tecrübenin ışığında, ilk, orta ve lise öğrencilerine eğitim danışmanlığı hizmeti verdiği işletmesinde, birinci sınavların bitmesiyle yakaladıkları 98'lik başarının dönem sonunda devam etmesi hakkında açıklamalarda bulundu.  

 

İŞLETME AÇARAK GENÇLERE ÖRNEK OLAN OGÜN DİNLER, ELDE ETTİĞİ BAŞARIYLA DA ÖRNEK OLDU

 

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümü'nden mezun olduktan sonra memleketi Adana'ya dönerek, eğitim alanında faaliyet gösteren Aritmetik Kütüphane Cafe isimli kendi işletmesini açan Ogün Dinler, girişimcilik ruhuyla iş hayatına atılırken yeni iş kurma hayali kuran gençlere örnek olmuştu. Aynı zamanda, Adana Ülkü Ocakları'nda İl Başkan Yardımcılığı görevini de yürüten Ogün Dinler, Ülkü Ocaklarında yetişmenin kendisine kazandırdığı tecrübenin ışığında, ilk, orta ve lise öğrencilerine eğitim danışmanlığı hizmeti verdiği işletmesinde üst üste elde ettiği başarılarla da gençlere örnek olmaya devam ediyor.

 

ARİTMETİK KÜTÜPHANE CAFE'DE EĞİTİM ALAN ÖĞRENCİLERİN DAHA BAŞARILI OLMASININ İSPATI

 

Yaklaşık bir yıl önce Adana'nın Yüreğir İlçesinde hizmete açtığı Aritmetik Kütüphane Cafe isimli eğitim kurumunda, kendi alanlarında uzman 6 öğretmen ile Öğrenci Koçluğu, Eğitim Danışmanlığı, Bireysel Çalışma Programı, Kişiye Özel Masalar ve Sınırsız İnternet hizmeti veren Eğitim Danışmanı Ogün Dinler'in, öğrencilerin eksik olduğu konu başlıklarını tespit edip ona göre eğitim vermesi ve öğrencilerin geleceğe yönelik meslek seçiminde yardımcı olması, öğrencilerin okullarındaki başarı oranını yükseltip sınavlarda daha başarılı olmasını sağladı. Birinci sınavların bitmesiyle yüzde 98'lik bir başarı elde eden Ogün Dinler, yakaladıkları başarının dönem sonunda devam etmesi hakkında açıklamalarda bulundu.  

 

EĞİTİM DANIŞMANI OGÜN DİNLER: AYNI BAŞARIYI YAKALAMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ. 

 

Birinci sınavların bitmesiyle yüzde 98'lik bir başarı elde eden Aritmetik Kütüphane Cafe isimli işletmesinin, dönem sonunda aynı başarıyı sürdürmesi hakkında açıklamalarda bulunan Eğitim Danışmanı Ogün Dinler, ''Bir Eğitim - Öğretim döneminin daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Öncelikle karne heyecanı yaşayan okul öncesi düzeyinden liseye kadar tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Öğrencilerin karnelerini almasıyla birlikte şahit olduk ki, birinci sınavların bitmesiyle yakaladığımız yüzde 98'lik başarı aynen devam ediyor. Aynı başarıyı elde etmenin mutluluğunu ve onurunu yaşıyoruz. Öncelikli amacımız, her şart altında ve her mekanda ülkesini seven, milli değerlere bağlı, kendine güvenen, ahlaklı, lider nitelikli, sorumluluk sahibi gençler yetiştirmek ve onları kentimize kazandırmaktı. Bu amaç doğrultusunda, yeni döneme hız kesmeden başlayacağımızı ilan ederken, daha çok uzun bir yolumuz olduğunu belirtmek istiyorum. Bu vesileyle tüm öğrenci ve velilerimizi ücretsiz danışmanlık için kurumumuza bekliyoruz.'' dedi.

 

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Bir 10 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Açıklama yok.

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Aritmetik Kütüphane, isimli işletme, Ülkü Ocaklı, Eğitim Danışmanı, Ogün Dinler, başarıya doymadı, Adana haberleri, öğrenciler, karne alan, Ülkücüler
Yorumlar
Haber Yazılımı