Bahçeli'nin Memleketi Osmaniye'de Davutoğlu'na Tepki
Haber Detayı
17 Haziran 2022 - Cuma 18:56 Bu haber 3533 kez okundu
 
Bahçeli'nin Memleketi Osmaniye'de Davutoğlu'na Tepki
MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin memleketi Osmaniye'ye giden Ahmet Davutoğlu, Ülkücüler tarafından protesto edildi.
MHP Haberi
Bahçeli'nin Memleketi Osmaniye'de Davutoğlu'na Tepki

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi sosyal medya hesabından hedef aldıktan sonra Osmaniye'ye giden Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Ülkücülerin tepkisi karşısında şoka uğradı. MHP Düziçi İlçe Başkanı Mehmet Fatih Mart ve beraberindeki Ülkücüler, Ahmet Davutoğlu'na Lider Devlet Bahçeli'ye dil uzatmasının hesabını sordu.

 

AHMET DAVUTOĞLU'NUN MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ'Yİ HEDEF ALAN SÖZLERİ

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin sözlerini hazmedemeyen Ahmet Davutoğlu, Yörük ve Türkmenin Çakması olduğunu unutarak, kendisinin bile kendine Türk demediği ve herkes tarafından kendisine yapılan Serok Ahmet tanımlamasından çok hoşlandığı halde, yine Yörük ve Türkmen edebiyatı yaptı. MHP'nin Koalisyon ortağı olduğu 57. Hükümet'in büyük ortağı olan DSP'nin küreselciler tarafından ikiye bölündüğü ve erken seçimden başka bir seçeneğin olmadığı gerçeğini unutturmaya çalışan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin ülkeyi erken seçime götürme kararı hakkında algı oluşturmaya çalıştı. 

 

Türkiye üzerine oynanan bir küresel oyunu bozmak için Türk Milletinin kararına başvuran MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin izlediği siyaset üzerinden Cumhur İttifakı'na nifak sokmaya çalışan Ahmet Davutoğlu, ''Sizin, Sayın Ecevit'i nasıl bıraktığınızı herkes biliyor. 'Siyasi kundakçı' diyorsunuz ya kim kundakladı o günkü hükümeti? Şimdi Sayın Erdoğan'ı da buradan uyarıyorum. Yakın bir zamanda aynı kundakçılığı şu anki Cumhur İttifakı'na yaparsa hiç şaşırmayın Sayın Erdoğan'' dedi.

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi hadsiz ve mesnetsiz sözlerle hedef aldıktan sonra sosyal medyadaki Ülkücülerin tepkisiyle karşılaşan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, MHP ile gerginliği sürerken MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin memleketi Osmaniye'ye gitti.

 

ÜLKÜCÜLER, DÜZİÇİ İLÇESİNE GELEN AHMET DAVUTOĞLU'NU PROTESTO ETTİ

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi sosyal medya hesabından hedef aldıktan sonra Osmaniye'ye giden Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Ülkücülerin tepkisiyle karşılaştı. Osmaniye'nin Düziçi İlçesinde, Ahmet Davutoğlu'nun ziyaretlerde bulunduğu alana gelen Ülkücüler, ''Hareketin lideri Devlet Bahçeli'', ''Düziçi Ovası Bozkurt yuvası'', ''Ya Allah Bismillah Allahuekber'', ''Genel Başkan'a uzanan diller lal olsun''  sloganı atarak tepkisini gösterdi.

 

MHP DÜZİÇİ İLÇE BAŞKANI MEHMET FATİH MART'TAN DAVUTOĞLU'NA TEPKİ

 

Ahmet Davutoğlu'nu protesto eden Ülkücüler adına alanda açıklama yapan MHP Düziçi İlçe Başkanı Mehmet Fatih Mart, ''Liderimize dil uzatılmaya kalkışıldı. Bizde buna, ekip arkadaşlarımızla birlikte tepkimizi koymaya çalıştık. Burası Genel Başkanımızın memleketi. Osmaniye, Devlet Bahçeli’dir. Devlet Bahçeli, Osmaniye'dir. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'ye söz ederken Besmele çekmesi lazım. Genel Başkanımızın memleketinde O'na söz ederken iki, üç kez düşünmeleri gerekir. Devlet Bahçeli ve MHP, Türkiye'nin sigortasıdır. Liderimizin ve Davamızın sonuna kadar, ölene kadar yanındayız.'' dedi.

 

BAŞKAN MART: HERKES HADDİNİ BİLECEK

 

Osmaniye'nin Düziçi İlçesine gelen Ahmet Davutoğlu'nu protesto ettikten sonra tepkisine sosyal medya hesabından açıklama yaparak devam eden MHP Düziçi İlçe Başkanı Mehmet Fatih Mart, ''Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz/ Şahsın görünür rütbe-i aklı eserinde." Herkes haddini bilecek! Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Bey'in memleket sevdasına, memlekete düşkünlüğüne laf etmek senin haddine mi? Yol aşındırmakla, lafügüzafla hizmet olmaz! Bizler vatana, millete, memlekete hizmet etmek için her kademede canla başla çalışanlarız. Devlet Bey'in dünden bugüne Osmaniye ve tüm ilçelerimize getirdiği hizmetleri yazsak senin tezlerinin esamesi okunmaz. Sen bırak Osmaniye'yi, bırak ilçelerini, ülkeye ne yaptın, ya da ne yapıyorsun farkında mısın?'' dedi.

 

Bir 11 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Bir 11 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Açıklama yok.

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Düziçi İlçe Başkanı, Mehmet Fatih Mart, Devlet Bahçeli, siyasetçiyi, protesto ettiler, MHP Osmaniye, slogan atıldı, hesap soruldu, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı