MHP'li Yalçın'dan Davutoğlu ve Babacan'a Salvolar
Haber Detayı
17 Haziran 2022 - Cuma 10:27 Bu haber 1981 kez okundu
 
MHP'li Yalçın'dan Davutoğlu ve Babacan'a Salvolar
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan'ın üstlendiği görevler hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Yalçın'dan Davutoğlu ve Babacan'a Salvolar

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin açıklamalarını hazmedemeyerek MHP'yi hedef alan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'na tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, ABD ve AB güdümünde rol üstlenen Ahmet Davutoğlu'nun Ali Babacan ile birlikte Cumhur İttifakı'nı kundaklama misyonunu yerine getirmeye çabaladığını belirterek, sokaktaki vatandaşların bile bildiği konuları unutmuş görünen çapsız Davutoğlu ve türevlerinin hem kel hem fodul olduğunu söyledi.

 

AHMET DAVUTOĞLU'NUN MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ'Yİ HEDEF ALAN SÖZLERİ

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin sözlerini hazmedemeyen Ahmet Davutoğlu, Yörük ve Türkmenin Çakması olduğunu unutarak, kendisinin bile kendine Türk demediği ve herkes tarafından kendisine yapılan Serok Ahmet tanımlamasından çok hoşlandığı halde, yine Yörük ve Türkmen edebiyatı yaptı. MHP'nin Koalisyon ortağı olduğu 57. Hükümet'in büyük ortağı olan DSP'nin küreselciler tarafından ikiye bölündüğü ve erken seçimden başka bir seçeneğin olmadığı gerçeğini unutturmaya çalışan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin ülkeyi erken seçime götürme kararı hakkında algı oluşturmaya çalıştı. 

 

Türkiye üzerine oynanan bir küresel oyunu bozmak için Türk Milletinin kararına başvuran MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin izlediği siyaset üzerinden Cumhur İttifakı'na nifak sokmaya çalışan Ahmet Davutoğlu, ''Sizin, Sayın Ecevit'i nasıl bıraktığınızı herkes biliyor. 'Siyasi kundakçı' diyorsunuz ya kim kundakladı o günkü hükümeti? Şimdi Sayın Erdoğan'ı da buradan uyarıyorum. Yakın bir zamanda aynı kundakçılığı şu anki Cumhur İttifakı'na yaparsa hiç şaşırmayın Sayın Erdoğan'' dedi.

 

MHP'Lİ SEMİH YALÇIN'DAN AHMET DAVUTOĞLU'NA SERT TEPKİ

 

Mazul ve sakıt Başbakanlardan Ahmet Davutoğlu; illet nezdinde itibar ve ilgi göremeyince, çareyi tufeyli gibi MHP’nin sırtına yapışarak gündeme gelmekte bulmuş. Zaten Davutoğlu, kendini devletin en üst mevkiine çıkaran bir partiden siyasi asalaklıkları yüzünden gönderilmedi mi? Davutoğlu’nun, davul gibi boş boş gümleyerek gürültü çıkarmaktan başka marifeti yok. O sebeple Davuloğlu unvanını köküne kadar hak ediyor. O bir kuru gürültü virtüözü…

 

DSP'NİN BÖLÜNÜŞ HİKAYESİNİ SOKAKTAKİ VATANDAŞ BİLE BİLİYOR

 

Ahmet Davuloğlu, yine yememiş içmemiş, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’ye dil uzatmış. Neymiş, Sayın Devlet Bahçeli 57. hükümet döneminde merhum Bülent Ecevit’i kundaklamışmış. Hadi oradan! Davutoğlu 57. Hükümet döneminde kundakta değildi, 40 yaşlarındaydı ama görünen o ki 10 yaşlarında bir çocuğun zekâ ve hafızasına sahipti. Sayın Ecevit’in partisi DSP’nin kendi içinden kundaklandığını, DSP’yi iktidardan uzaklaştırıp koalisyonu parçalama operasyonunun terörle mücadeleyi sekteye uğratmak ve Türkiye’yi hizaya getirmek için küresel aktörlerce tezgâhlandığını sokaktaki vatandaş bile unutmadı.

 

DAVUTOĞLU VE BABACAN'IN SİYASİ KUNDAKLAMA GÖREVİ

 

Şimdi tıpkı Ahmet Davutoğlu ile Ali Babacan’ın particikleri de ABD ve AB güdümünde üstlendikleri, iktidarı ve Cumhur İttifakını kundaklama misyonunu yerine getirmeye çabalıyor. Her iki siyaset artığı da uğradıkları derin inkisarın hiddeti ve hazımsızlığıyla kendilerini önemli mevkilere taşıyan eski partilerine karşı ihanetin, vefasızlığın, cibilliyetsizliğin, nankörlüğün en uç örneklerini veriyor. Liderimizin sıhhati de hamdolsun çok iyi. Davutoğlu ve benzerleri gibi unutkan, yetersiz, çapsız oldukları hâlde hem kel hem fodul misali davranan beşinci sınıf, düşük kalibreli politika oyuncularının duçar olduğu amansız illetlere bakınca; nihayetsiz şükürler olsun diyoruz.

 

Resim

1. FOTOĞRAF, KERAMETİ KENDİNDE SANAN DAVUTOĞLU'NUN AK PARTİ'DEKİ HALİ 

2. FOTOĞRAF İSE DAVUTOĞLU'NUN AK PARTİ'DEN KOVULDUKTAN SONRAKİ HALİ

Resim

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Semih Yalçın, küçük partilere, salvolar, güdümlü füze, siyasi keramet, görevi hakkında, güdümlü siyaset, miting, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı