Ülkü Ocakları'ndan Şuşa'ya Yapılacak Okul İçin Kampanya
Haber Detayı
08 Şubat 2021 - Pazartesi 02:33 Bu haber 17082 kez okundu
 
Ülkü Ocakları'ndan Şuşa'ya Yapılacak Okul İçin Kampanya
Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Azerbaycan'ın Şuşa kentine yapılacak okul için yardım kampanyası başlattı.
ÜLKÜCÜ Haberi
Ülkü Ocakları'ndan Şuşa'ya Yapılacak Okul İçin Kampanya

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talimatlarıyla Azerbaycan'ın Şuşa kentinde ilkokul yapılması için harekete geçen Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Üzeyir Hacıbeyli Okulu'nun inşası için başlattığı yardım kampanyasına katılmaları konusunda tüm Ülkücülere çağrı yaptı.

 

OKUL İÇİN BAŞLATILAN YARDIM KAMPANYASINA TÜM ÜLKÜDAŞLARIMI DAVET EDİYORUM

 

Türk Birliği’ne giden yolda önemli bir adım olarak gördüğü Azerbaycan'ın Şuşa kentine yapılacak okulun inşasında tüm Ülkücülerin katkı yapmasının önemine dikkat çeken Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Ülkü Ocakları olarak Şuşa'da yapacağımız Üzeyir Hacıbeyli Okulu için başlayan yardım kampanyasına tüm ülküdaşlarımı davet ediyorum. İlk katkıyı veren projemizin banisi Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli ve destekleri için Cumhurbaşkanlarımız Sayın Erdoğan ve Sayın Aliyev'e teşekkür ederim.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 


 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ülkü Ocakları Genel Başkanı, Ahmet Yiğit Yıldırım, Azerbaycan Şuşa, yapılacak okul için, yardım kampanyası, tüm Ülkücülere davet
Yorumlar
Haber Yazılımı