MHP'li Adan Cumhur İttifakı'nın Devlet Aklını Açıkladı
Haber Detayı
07 Şubat 2021 - Pazar 13:42 Bu haber 2682 kez okundu
 
MHP'li Adan Cumhur İttifakı'nın Devlet Aklını Açıkladı
TBMM Başkanvekili Celal Adan, Cumhur İttifakı'nın 2023 hedeflerini gerçekleştirme yolunda hareket ettiği Devlet Aklı konusunda açıklamalarda bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Adan Cumhur İttifakı'nın Devlet Aklını Açıkladı

2021 Yılının Yunus Emre ve Türkçe Yılı olarak kutlanılması kararı konusunda değerlendirmelerde bulunan TBMM Başkanvekili ve MHP İstanbul Milletvekili Celal Adan, Türk düşmanlarını tarumar eden Cumhur İttifakı'nın 2023 hedeflerini gerçekleştirme yolunda hareket ettiği Devlet Aklı'na vurgu yaptı.

 

CUMHUR İTTİFAKI TÜRK DÜŞMANLARINI TARUMAR EDEN DEVLET AKLI'DIR

 

Cumhur İttifakı'nın Devlet yönetiminde izlediği politikalar konusunda açıklamalarda bulunan TBMM Başkanvekili ve MHP İstanbul Milletvekili Celal Adan, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Cumhur İttifakı; Türk düşmanlarını tarumar eden, sınır içi ve sınır dışında PKK'ya darbe vuran, FETÖ'nün belini kıran kuvvettir. Cumhur İttifakı; 2021'i "Yunus Emre ve Türkçe yılı" kılan, 2023 ve sonrasını da bu şuurla şekillendirecek olan akıldır.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: TBMM Başkanvekili, MHP İstanbul Milletvekili, Celal Adan, cumhur ittifakı, devlet aklı, Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk Milleti, 2023 hedefi
Yorumlar
Haber Yazılımı