Genel Başkan Yıldırım Ömrünü Adadığı Hedefini Açıkladı
Haber Detayı
07 Şubat 2021 - Pazar 11:20 Bu haber 21802 kez okundu
 
Genel Başkan Yıldırım Ömrünü Adadığı Hedefini Açıkladı
Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, ömrünü adadığı hedefler konusunda önemli açıklamalarda bulundu.
ÜLKÜCÜ Haberi
Genel Başkan Yıldırım Ömrünü Adadığı Hedefini Açıkladı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talimatlarıyla Azerbaycan'ın Şuşa kentinde ilkokul yapılması için harekete geçen ve okulun Türk Birliği’ne giden yolda önemli bir adım olacağına dikkat çeken Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, doğum günü vesilesiyle yaptığı açıklamada, ömrünü İlayı Kelimetullah ve Türk Birliği'nin kurulması yolunda çaba sarfederek geçireceğini söyledi.

 

CENAB-I ALLAH ÖMRÜMÜ İLAYI KELİMETULLAH VE TÜRK BİRLİĞİ YOLUNDA TÜKETSİN

 

Doğum gününü kutlayanlara teşekkür etmek için yaptığı açıklamada İlayı Kelimetullah ve Türk Birliği'nin kurulmasına vurgu yapan Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Doğum günüm vesilesiyle arayarak ve mesaj atarak tebriklerini ileten, dualarını esirgemeyen herkese teşekkür ederim. Cenab-ı Allah ömrümüzü Türklük gurur ve şuuru, İslam ahlak ve faziletleriyle donatarak; İlayı Kelimetullah ve Türk Birliği yolunda tüketmeyi nasip etsin.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ülkü Ocakları Genel Başkanı, Ahmet Yiğit Yıldırım, ömrünü adadığı, hedefler konusunda, açıklamada bulundu, İlayı Kelimetullah, Türk birliği
Yorumlar
Haber Yazılımı