Ülkü Ocakları'ndan Ödüllü TYT-AYT Deneme Sınavı
Haber Detayı
09 Haziran 2021 - Çarşamba 18:43 Bu haber 3375 kez okundu
 
Ülkü Ocakları'ndan Ödüllü TYT-AYT Deneme Sınavı
Adana Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Korkut, üniversite sınavına girecek öğrencileri deneme sınavına katılmaya davet etti.
ADANA HABERLERİ Haberi
Ülkü Ocakları'ndan Ödüllü TYT-AYT Deneme Sınavı

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından Türkiye Geneli Ücretsiz Ödüllü Çevrimiçi TYT-AYT Deneme Sınavı hakkında bilgilendirmelerde bulunan Adana Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Korkut, Adanalı öğrencileri 12-13 Haziran tarihlerinde BilgiOcakta eğitim platformunda yapılacak olan Deneme Sınavına katılmaya davet etti.

 

ÜLKÜ OCAKLARI'NDAN ÖDÜLLÜ TYT-AYT DENEME SINAVI 

 

Adana Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Korkut, deneme sınavıyla ilgili yaptığı açıklamada, ''Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından kurulan, her kesimden insanımıza hitap eden ve büyük beğeni toplayan BilgiOcakta digital eğitim platformu, 12 Haziran Cumartesi Günü Saat: 18.00'de TYT ve 13 Haziran Pazar Günü Saat: 18.00'de AYT Ödüllü Çevrimiçi Deneme sınavı yapacaktır. Adanalı öğrenci kardeşlerimizin sınava son düzlükte ne kadar hazır olduklarını ölçmeleri açısından yapılacak deneme sınavı büyük bir fırsattır. Ödüllü Çevrimiçi TYT-AYT Deneme Sınavına katılmak isteyen öğrencilerimiz, 12 Haziran saat 17.00'ye kadar bilgiocakta.com adresinden kayıtlarını yaptırabileceklerdir.'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Adana Ülkü Ocakları Başkanı, Çağrı Korkut, üniversite sınavına, girecek öğrenciler, ödüllü deneme sınavı, AYT sınavı, TYT sınavı, ücretsiz deneme sınavı, BilgiOcakta
Yorumlar
Haber Yazılımı