MHP'li Avcı'dan Sahada Daha Fazla Olma Kararı
Haber Detayı
09 Haziran 2021 - Çarşamba 14:37 Bu haber 2312 kez okundu
 
MHP'li Avcı'dan Sahada Daha Fazla Olma Kararı
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, seçilmiş tüm birimlerle seri toplantılar yaptıktan sonra MHP'nin aktif olarak daha fazla sahada olacağını söyledi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Avcı'dan Sahada Daha Fazla Olma Kararı

Salgın sürecinde normalleşme takviminin başlamasıyla İl yöneticileri, İlçe Başkanları, Belediye Başkanları ve Belediye Meclis Üyeleriyle ayrı ayrı seri toplantılar yapan MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, MHP'li tüm birimlerin aktif olarak sahaya inerek vatandaşların yanında daha fazla olacağını söyledi.

 

BAŞKAN AVCI'DAN TÜM BİRİMLERLE SAHADA OLMA KARARI

 

Seçilmiş tüm birimlerle istişare ve değerlendirme toplantıları yaparak,  vatandaşlarla daha fazla buluşma ve kaynaşma kararı alan MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, yaptığı açıklamada, ''Yerelde tüm yönetim birimlerimizle, tüm belediye başkanlarımızla, tüm meclis üyelerimizle sahada olacağız. Daha çok, bireysel ziyaretlerle vatandaşlarımızın hatırlarını sorup, sorunlarını, varsa şikâyetlerini dinleyip, çözüm yolu ne ise çare üretmenin gayretini vereceğiz. Çünkü yerel siyasetimizin de ana gayesi insana hizmettir.'' dedi.

 

YIKICI MUHALEFET GERÇEĞİNİ DE ANLATMALIYIZ

 

Halka hizmet etmenin yanında herşeye karşı olan yıkıcı muhalefet gerçeğinin vatandaşlara anlatılmasının önemine dikkat çeken MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ''Şehrimize hizmetin yanında bizim milli beka gibi hassasiyetimiz de var. Bölücü terör örgütünün hapisteki elebaşlarına ‘Şeref madalyası’ takmak isteyen, aynı teröristle kahvaltı hayali kuran, Türkiye Cumhuriyeti’ne ‘Katil’ diyecek kadar alçalan hainlerle aynı sol şeritte yol yürüyen yıkıcı muhalefet gerçeğini hemşehrilerimize anlatmak gibi sorumluklarımız da bulunmaktadır.'' dedi.

 

BİLGE LİDERİMİZİN SÖZLERİ KAYNAKTIR

 

Sahaya inecek dava arkadaşlarından, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin söylemlerini ve tavırlarını örnek alarak çalışmasını isteyen MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ''Vatandaşlarımızla buluşmalarımızda mutlaka Bilge Liderimizin mesajlarını kaynak almalıyız. Sözlerimizin, çalışmalarımızın özü; Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin ifadeleriyle ‘Doğru sözlü, düzgün fikirli, yüce gönüllü, yumuşak huylu, ağır başlı, müşfik tavırlı, zalime düşman, mazluma dost bir siyaset kavrayışı’ olmalıdır. Bu anlayışla, bu kavrayışla her bir arkadaşımız sahaya çıkmalı, vatandaşımızın yanında olmalıdır.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana İl Başkanı, Bünyamin Avcı, İlçe Başkanları, Belediye Başkanları, Belediye meclis üyeleri, sahaya inme kararı, seri toplantılar, MHP, Adana haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı