Bahçeli'den Şahsına Forma Gönderen Beşiktaş'a Teşekkür
Haber Detayı
09 Haziran 2021 - Çarşamba 17:08 Bu haber 2116 kez okundu
 
Bahçeli'den Şahsına Forma Gönderen Beşiktaş'a Teşekkür
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Beşiktaş tarafından şahsına gönderilen imzalı forma için teşekkür açıklamasında bulundu.
MHP Haberi
Bahçeli'den Şahsına Forma Gönderen Beşiktaş'a Teşekkür

Beşiktaş Spor Kulübü, Şampiyon olduğu gün ve daha sonraki günlerde TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı açıklamalarda Beşiktaş'ı kutlayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye Teknik Direktör Sergen Yalçın ve futbolcuları tarafından imzalı forma gönderdi. Beşiktaş taraftarı olan MHP Lideri Devlet Bahçeli, imzalı forma gönderen Beşiktaş'a teşekkür etti. 

 

MHP'Lİ YÖNTER'DEN BAHÇELİ'NİN TEŞEKKÜR MESAJI AÇIKLAMASI

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin şahsına forma gönderen Beşiktaş'a teşekkür etmesiyle ilgili açıklamalarda bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Sayın Genel Başkanımız Şampiyon Beşiktaşımızın, şahsına gönderdiği Teknik Direktör ve futbolcuları tarafından imzalı forması dolayısıyla teşekkür etti. Sergen Hocamıza ve futbolculara başarı dileklerini hassaten iletti.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkanı, Devlet Bahçeli, Beşiktaş, tarafından, şahsına gönderilen, imzalı forma, teşekkür etti, Beşiktaş jk, MHP Lideri Bahçeli, Spor açıklaması
Yorumlar
Haber Yazılımı