Ülkü Ocakları'ndan Esnaflara Siftah Desteği
Haber Detayı
25 Nisan 2020 - Cumartesi 14:58 Bu haber 4283 kez okundu
 
Ülkü Ocakları'ndan Esnaflara Siftah Desteği
Muğla Ülkü Ocakları Başkanlığı, coronavirüs nedeniyle zor günler geçiren esnaflara moral desteği olarak siftah parası bıraktı.
ÜLKÜCÜ Haberi
Ülkü Ocakları'ndan Esnaflara Siftah Desteği

Tüm dünyayı etkisi altına alan coronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler gereği zor durumda kalan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılayan, 23 Nisan'da sokağa çıkamadıkları için çocukları evde ziyaret edip hediye bırakan Muğla Ülkü Ocakları Başkanlığı, coronavirüs nedeniyle zor günler geçiren esnaflara moral desteği olarak siftah ve bereket parası bıraktı.

 

SIKINTILI GÜNLER GEÇİREN ESNAFLARIMIZIN YANINDAYIZ

 

Muğla Ülkü Ocakları Başkanı Burak Demirel, bir geleneği yaşatarak esnaflara moral desteği verdiklerini belirterek, ''Coronavirüs salgını nedeniyle esnaflarımızın sıkıntılarını ve zorluklarını gayet iyi biliyor onları anlıyoruz. Allah'ın izniyle bu kara günleri geride bırakıp, helalinden, hayırlı bereketli, bol rızklı günlere ulaşacağımıza inancımız tamdır. Bu anlamda kutlu yuvamız Ülkü Ocaklarının maddi faydadan da ziyade manevi hususta da esnaflarımızın yanında olduğunu hissetmelerini arzu ettik. Gelenek ve göreneklerimizde var olan siftah benden, bereketi Allah'tan söylemiyle siftahlarımızı gece saatlerinde dükkanları kapalıyken esnafımıza dağıtmayı uygun bulduk. Tüm esnaflarımızın hayırlı ve bol kazançlı günler geçirmesini diliyorum. Rabbim işlerini, güçlerini rast getirsin." dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ülkü, Ocakları'ndan, Esnaflara, Siftah, Desteği,
Yorumlar
Haber Yazılımı