Ülkü Ocakları Genel Başkanı Yıldırım'dan İlk Paylaşım
Haber Detayı
31 Temmuz 2020 - Cuma 16:10 Bu haber 7536 kez okundu
 
Ülkü Ocakları Genel Başkanı Yıldırım'dan İlk Paylaşım
Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, kutlu sancağı daha ileriye taşıma azminde olduklarını söyledi.
ÜLKÜCÜ Haberi
Ülkü Ocakları Genel Başkanı Yıldırım'dan İlk Paylaşım

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin bir aylık süreden sonra yeniden sosyal medya paylaşımı yapmasıyla, sosyal medyayı kullanmaya başlayan Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, ilk paylaşımlarında yaptığı açıklamada, Başbuğ Alparslan Türkeş'in izinde Lider Devlet Bahçeli'nin emrinde kutlu sancağı daha ileriye taşıma azminde olduklarını söyledi. Genel Başkan Yıldırım, Kurban Bayramı kutlama mesajını ise ''Bayrak Birdir Bayram Birliktir.'' başlıklı fotoğrafla MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin sözleriyle verdi.

 

BAŞBUĞ ALPARSLAN TÜRKEŞ'İN İZİNDE LİDER DEVLET BAHÇELİ'NİN EMRİNDE

 

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin takdirleriyle 6 Temmuz itibarıyla Ülkü Ocakları Genel Başkanı olarak göreve başlamış bulunuyoruz. Başbuğumuz Alparslan Türkeş'in izinde Liderimiz Devlet Bahçeli'nin emrinde ülküdaşlarımın desteğiyle bu kutlu sancağı daha ileriye taşıma azmindeyiz.'' dedi.

 

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ülkü Ocakları Genel Başkanı, Ahmet Yiğit Yıldırım, ilk sosyal medya paylaşımı, Alparslan Türkeş izinde, Devlet Bahçeli emrinde, Ülkücü Hareket
Yorumlar
Haber Yazılımı