Ak Parti ve MHP Adana İl Başkanlarından İstişare Toplantısı
Haber Detayı
11 Ocak 2021 - Pazartesi 20:43 Bu haber 3114 kez okundu
 
Ak Parti ve MHP Adana İl Başkanlarından İstişare Toplantısı
Ak Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay ve MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Cumhur İttifakı istişare toplantısında bir araya geldi.
ADANA HABERLERİ Haberi
Ak Parti ve MHP Adana İl Başkanlarından İstişare Toplantısı

Adana Büyükşehir Belediye Meclis toplantısı öncesinde Ak Parti İl Teşkilatı'nda bir araya gelen Ak Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay ve MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, beraberindeki heyetlerle birlikte önemli konuların görüşüldüğü istişare toplantısı yaptı.

 

MHP ADANA İL BAŞKANLIĞI'NDAN YAPILAN AÇIKLAMA

 

MHP Adana İl Başkanlığı'nın sosyal medya hesabından Cumhur İttifakı istişare toplantısıyla ilgili yapılan açıklamada, ''Adana Büyükşehir Belediye Meclis toplantısı öncesi İl Başkanımız Sayın Bünyamin Avcı, Ak Parti İl Başkanı Sayın Mehmet Ay ile Meclis Grup Sözcülerimiz ve Meclis Grup Başkan Vekillerimizle toplantımızı gerçekleştirdik. Toplantımız hayırlara vesile olsun.'' denildi.

 

AK PARTİ ADANA İL BAŞKANLIĞI'NDAN YAPILAN AÇIKLAMA

 

Ak Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, Cumhur İttifakı istişare toplantısıyla ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Büyükşehir Belediye Meclis toplantısı öncesi, MHP İl Başkanı Sayın Bünyamin Avcı ve meclis grup başkan vekillerimizle, salgına karşı maske, mesafe ve temizlik kurallarına da dikkat ederek toplantımızı gerçekleştirdik. Toplantımız hayırlara vesile olsun.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ak Parti Adana İl Başkanı, Mehmet Ay, MHP Adana İl Başkanı, Bünyamin Avcı, istişare toplantısı, heyetlerle birlikte, Cumhur İttifakı, Adana
Yorumlar
Haber Yazılımı