Osman Diyadin: Gelmekte Olan Z Değil Bozkurt Kuşağı
Haber Detayı
21 Eylül 2022 - Çarşamba 21:19 Bu haber 5730 kez okundu
 
Osman Diyadin: Gelmekte Olan Z Değil Bozkurt Kuşağı
Gazeteci yazar Osman Diyadin, MHP mitinglerinin Gelmekte olanın Z kuşağı olmadığını Bozkurt kuşağı olduğunu gösterdiğini söyledi.
SİYASET Haberi
Osman Diyadin: Gelmekte Olan Z Değil Bozkurt Kuşağı

MHP'nin düzenlediği üç mitingin, CHP'nin ''Geliyor gelmekte olan'' sloganıyla sürdürdüğü politikasını ve Z Kuşağı safsatasıyla algı oluşturma stratejisini çökertmesi hakkında değerlendirmelerde bulunan Gazeteci yazar Osman Diyadin, MHP mitinglerinin Gelmekte olanın Z kuşağı olmadığını Bozkurt kuşağı olduğunu gösterdiğini söyledi.

 

BAHÇELİ'DEN CHP'NİN GELİYOR GELMEKTE OLAN STRATEJİSİNE TEPKİ

 

MHP mitinglerinin MHP'yi küçük görme yarışına girenlerin kimyalarını ve hesaplarını bozduğunu belirterek, ''MHP'yi küçümseme ve küçük görme yanlışına düşen soytarılara diyorum ki; Eğer cesaretiniz varsa Sivas'tan sonra gelin de Bursa'ya bir bakın. Bakın da vatan sevdası nedir, bayrak sevdası nedir görün Üç hilalin bariyerleri nasıl yıkıp geçtiğine şahit olun'' sözleriyle Bursa mitinginden muhaliflere seslenen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 6'lı muhalif ittifaktaki ortakları ve dostlarıyla birlikte iktidara yürüdükleri algısını oluşturmak isteyen CHP'nin ''Geliyor gelmekte olan'' sloganını sıkça kullanması hakkında MHP Kayseri mitinginde yaptığı değerlendirmelerde ise ''Geliyor gelmekte olan masalını anlatan münafık muhterislere sesleniyorum, nereye geliyorsunuz, nasıl geliyorsunuz, kiminle gelmeyi düşlüyorsunuz? Biz bir yere gitmiyoruz, gitmeyi aklımızdan geçirmiyoruz, hatta geleceğiniz varsa göreceğiniz de var diyoruz.'' demişti.

 

OSMAN DİYADİN'DEN CHP'NİN GELİYOR GELMEKTE OLAN STRATEJİSİ HAKKINDA DEĞERLENDİRMELER

 

MHP'nin düzenlediği üç mitingin, CHP'nin ''Geliyor gelmekte olan'' sloganıyla sürdürdüğü politikasını ve Z Kuşağı safsatasıyla algı oluşturma stratejisini çökerttiğini belirten Gazeteci yazar Osman Diyadin, sosyal medyadan yaptığı açıklamalarda, ''Erdoğan düşmanlığı üzerinden muhaliflere yön vermek ve eski sisteme dönmek dışında elle tutulur bir stratejisi olmayan CHP, 'Geliyor gelmekte olan' sloganıyla algı oluşturmaya devam ederken, ortaklarıyla birlikte sıkça dile getirdikleri Z Kuşağı safsatasıyla da Türk Gençlerini yönlendirmeye çalışıyor. Düzmece anketlerde Ak Parti'nin oyları kararsızlara aktarılırken, MHP'nin oyları kasten düşük gösterilerek, Cumhur İttifakı'nın iktidardan düşeceği algısı oluşturulmaya çalışılıyor. Ancak muhalefetin hesaplayamadığı bir şey vardı. Ülkü Ocakları ve MHP'nin sahada başarılı işler yapmasının MHP'yi yeniden yükselişe geçirdiğini göremeyen muhalefet, MHP'nin Sivas, Bursa ve Kayseri mitinglerini görünce şaşkına döndü. MHP mitingleri, Cumhur İttifakı karşısında esasen bir varlık gösteremeyen muhalefette panik havası oluşturdu. Ve kaçınılmaz sonla tanışmaya başlayan muhalefet partileri birbirine düşmeye başladı. Korkunun ecele faydası yok. MHP mitinglerine gelen her insanın kalbinde Türk Milliyetçiliği ve Ülkücülük davası var. MHP geliyor. Geliyor Ülkücüler. MHP mitingleri CHP'ye; Geliyor gelmekte olanın aslında CHP'nin değil MHP'nin olduğunu gösterdi. İşte MHP, işte Devlet Bahçeli, işte Ülkücüler.'' dedi.  

 

GELMEKTE OLAN Z KUŞAĞI DEĞİL BOZKURT KUŞAĞI

 

Muhaliflerin Z Kuşağı Teorisinin çökertilmesinde ve MHP'nin yükselişe geçmesinde Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım'ın büyük payı olduğuna dikkat çeken Gazeteci yazar Osman Diyadin, ''Her il ve İlçede Anlatma ve Aydınlatma toplantıları yaparak sahada olan MHP Teşkilatları, mitingleriyle Türk Milliyetçilerini yeniden toparlayarak destan yazarken, her daim sahada olan Ahmet Yiğit Yıldırım başkanlığındaki Ülkü Ocakları, ortaya koyduğu farklı projelerle tarih yazıyor. Muhaliflerin Z Kuşağı safsatasıyla Türk Gençlerini kandırmaya çalıştığı bu dönemde, Türk Gençlerinin üçte birinden fazlasının MHP'yi desteklediği gerçeği muhalif cenahın algı operasyonlarını çöpe atıyor. Muhalefetin kendi yaptırdığı anketlerde bile MHP'nin oyunun yüzde 13'e çıktığı görülüyor. MHP'nin yükselişe geçmesinde hiç şüphesiz, Bilge lider Devlet Bahçeli'nin yanında evladı gibi duruş gösterip Türk Gençliğini tıpkı efsane günlerde olduğu gibi Ülkü Ocakları bayrağı altında MHP’de buluşturan Ahmet Yiğit Yıldırım'ın büyük payı var. MHP'nin yükselişinde büyük rol oynayan Devlet Beyin Bozkurtu Ahmet Yiğit Yıldırım, muhalif cenahın Z Kuşağı teorisini ters yüz etti. Gelmekte olan Z kuşağı değil Bozkurt kuşağıdır.'' dedi.

 

Resim

Resim

Resim

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Gazeteci yazar, Osman Diyadin, MHP mitingleri, Gelmekte olan, Z kuşağı, değil, Bozkurt kuşağı, MHP, Ülkü Ocakları, meydanlar, mitingler, Ülkücüler
Yorumlar
Haber Yazılımı