MHP'li Sözlü: Gittiğiniz Yeni Yerde Beş Kuruş Etmediniz
Haber Detayı
20 Eylül 2022 - Salı 10:58 Bu haber 4709 kez okundu
 
MHP'li Sözlü: Gittiğiniz Yeni Yerde Beş Kuruş Etmediniz
MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, MHP'nin döküntüsü ve müsveddesi olduklarını durmadan hatırlatanlar hakkında açıklamalarda bulundu.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Sözlü: Gittiğiniz Yeni Yerde Beş Kuruş Etmediniz

Gezdikleri 40 kapının sıfatları yerine hala Ülkücü ve MHP'li sıfatlarını kullanan Selim Kaptanoglu ve Alaadin Aldemir gibilere yönelik değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, gittikleri yeni yerlerinde kilosu 5 kuruş bile etmeyenlerin, MHP'nin döküntüsü ve müsveddesi olduklarını hatırlatıp durmasının manidar olduğunu söyledi. 

 

ZAMAN MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ'Yİ HEP HAKLI ÇIKARDI

 

Ülkü Ocakları ve MHP ile yolları ayrıldıktan sonra 40 kapı gezdikleri halde hala MHP'li ya da Ülkücü sıfatını kullananlara yönelik 2010 yılında değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''Biz, kendine eski ülkücü veya eski MHP’li diyerek, gittikleri yerin bir türlü yenisi olamayıp, itibarını bile hala bu kutlu hareketin eskisi ve müsveddesi olmakla övünenlerin tuzaklarına düşmeyiz.'' demişti. Aradan geçen 12 yıl, MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi hep haklı çıkardı. Selim Kaptanoğlu ve Alaattin Aldemir örneklerinde olduğu gibi...

 

40 KAPI GEZDİKLERİ HALDE HALA ÜLKÜCÜLÜK SIFATINI KULLANANLAR

 

Başbuğ Alparslan Türkeş'in doktorluğunu yaparken MHP'de bir dönem yöneticilik yapan Selim Kaptanoğlu, MHP'den ayrıldıktan sonraki dönemde Demokrat Parti'ye geçmiş, hızını alamayınca da CHP'ye geçerek Belediye Meclis Üyesi olmuş. Partisindeki Ulusalcıların önce İyi Parti'ye oradan da MHP'ye kaydığını gören CHP, eskiden Ülkü Ocakları ve MHP'de görev yapanlar üzerinden tiyatro oyunu sahneye koyarken, Selim Kaptanoğlu'nun da katıldığı toplantıda Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik ''Bozkurt Kemal'' sloganları attırdı. Toplantıda, Selim Kaptanoğlu'nun DP ve CHP'deki siyaset yapması bir kenara bırakılıp, Ülkü Ocakları ve MHP'deki siyasi geçmişi ön plana çıkarıldı. MHP lideri Devlet Bahçeli ile Milliyetçilik yarışına giren Kemal Kılıçdaroğlu ise gaza gelerek kendisinin de Ülkücü ve Milliyetçi olduğunu söylemeye başladı. Katıldığı bir başka bir proğramda, ''HDP ile açıktan işbirliği yapmayalım. Bunu çok kullanırlar. Herkes adayını çıkarsın. CHP adayını çıkarsın, HDP adayını çıkarsın. İkinci turda işbirliği yapalım.'' diyebilen Selim Kaptanoğlu'nun Ülkücü olduğunu, onun eski sıfatını siyaseten kullananlardan başka kim iddia edebilir ki?

 

MHP’den ayrıldıktan sonra sırasıyla DYP, Ak Parti ve CHP'de siyaset yapan Alaattin Aldemir ise MHP'den sonra 40 kapı gezenlere bir başka örnektir. Ak Parti'de siyaset yaparken ''İmralı’ya Öcalan ile görüşmek için bizi yollasınlar.'' diyebilen  CHP'ye geçince ''Bu ülkede Kürt Sorunu var'' sözlerini sarfeden Alaattin Aldemir, gezdiği 40 kapının sıfatını kullanmak yerine, Ülkü Ocakları Genel Başkanı ve Alparslan Türkeş’in Danışmanı sıfatını kullanmayı tercih ediyor.

 

MHP'Lİ HÜSEYİN SÖZLÜ'DEN MHP'DEN AYRILDIKLARI HALDE ÜLKÜCÜ SIFATINI KULLANANLARA TEPKİ

 

Gezdikleri 40 kapının sıfatları yerine hala Ülkücü ve MHP'li sıfatlarını kullanan Selim Kaptanoglu ve Alaadin Aldemir gibilere yönelik değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Bunlar, (Selim Kaptanoglu, Alaadin Aldemir gibiler) gittikleri yeni yerlerinde kilosu 5 kuruş bile etmeyip ilgi göremeyen adamlar. Onun içindir ki gündeme gelmek için MHP'nin döküntüsü, müsveddesi olduklarını hatırlatıp duruyorlar.'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Başdanışmanı, Hüseyin Sözlü, MHP, döküntüsü, müsveddesi, olduklarını, durmadan hatırlatanlar, hakkında açıklama, MHP, Adana
Yorumlar
Haber Yazılımı