MHP'li Ersoy'dan Gaziler Gününde Muhteşem Konser
Haber Detayı
20 Eylül 2022 - Salı 20:15 Bu haber 3190 kez okundu
 
MHP'li Ersoy'dan Gaziler Gününde Muhteşem Konser
MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle muhteşem bir konser düzenledi.
MHP Haberi
MHP'li Ersoy'dan Gaziler Gününde Muhteşem Konser

Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehitler Dul ve Yetimleri Derneği'nin önerisi, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin yönlendirmesi ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun desteğiyle, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Salonu'nda 'Gönül Telimizi Titretenler' başlıklı bir konser düzenleyen MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kuruluşunda ve günümüze kadar korunmasında en büyük emeği geçen Şehit ve Gazilere yönelik önemli mesajlar verdi. 

 

GAZİLERİN GÖNÜL TELİMİZİ TİTRETENLER KONSERİ

 

19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy'un organize ettiği  'Gönül Telimizi Titretenler' konseri, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Milletvekilleri, Komutanlar, Bürokratlar, Şehit ve Gazi yakınlarının katılımlarıyla Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Salonu'nda gerçekleştirildi. Gazilerin sahne aldığı konserde, Yemen ve Çanakkale Türküleri seslendirdi, zeybek gösterisi yapıldı.

 

AYŞE SİBEL ERSOY: ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLERİMİZ KONUSUNDA HASSASİYETİMİZ BÜYÜKTÜR

 

19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle organize ettiği konserde yaptığı konuşmada, Türk Milletinin özgür ve bağımsız yaşaması için Şehit ve Gazilerin önemine vurgu yapan MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, ''Acılarını her daim kalbimizde taşıdığımız çok kıymetli Şehit yakınlarını ve kahraman Gazilerimizi saygıyla ve hürmetle selamlıyorum. Sayın Genel Başkanım Devlet Bahçeli şehit yakınları ve gazilerimiz konusundaki hassasiyetini ve sahipliğini her fırsatta dile getirmektedir. Sakarya Meydan Muharebesinin 101. yıl dönümünde yitirdiğimiz canların Cumhuriyetimizin kurulması ve Türk Milletinin özgür ve bağımsız yaşaması için ne kadar önemli olduğunu aslında bugün etrafımızda kurulmaya çalışılan ateş hattı ve çok yakında yaşamış olduğumuz 15 Temmuz gerçeği bize çok iyi anlatmaktadır. Bu günün önemi nedeniyle dün Sayın Genel Başkanım Devlet Bahçeli terör nedeniyle gazi olmuş ancak mağduriyeti olanlar ile ilgili güzel bir açıklaması olmuştur.'' dedi.

 

KONSERİ DÜZENLEME FİKRİNİN GELİŞİMİ

 

Gönül Telimizi Titretenler başlıklı konseri düzenlenmesi fikrinin nasıl geliştiği konusunda bilgilendirmelerde bulunan MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, ''Ankara Vali Yardımcımız Sayın Mustafa Erkayıran bey, Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehitler Dul ve Yetimleri Derneği Genel Bakanı Sayın Mustafa Işık Bey, Ankara Şube Başkanı Sayın Abdullah Gazioğlu bey ve Kültür Bakanlığı Ankara Devlet Türk Halk Müziği Korosu saz sanatçısı Sayın Hasan Demirkıran bey bana ziyarete geldiklerinde, 19 Eylül Gaziler Gününde gazilerimiz tarafından konser düzenlenmesi fikrinin, Gazilerimizde ve Şehit yakınlarında oluşturduğu enerji ve sahip oldukları yaşam sevinci bu acıyı paylaşan herkese örnek olmalı diye düşünerek bu projenin gerçekleşmesi için bütün samimiyetimle elinden geleni yapmaya çalıştım.'' dedi.

 

BAHÇELİ'NİN YÖNLENDİRMESİ, SOYLU'NUN DESTEĞİYLE

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin yönlendirmesi ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun desteğiyle daha anlamlı hale gelen konsere emeği geçenlere teşekkür eden MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, ''Genel Başkanım Sayın Devlet Bahçeli beyin böyle güzel bir etkinliğin devletimizin himayesinde yapılmasının daha uygun ve güzel olacağı düşüncesiyle, beni İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu beyefendiye yönlendirdi. Konuyu görüştüğümüz Sayın Bakanımızın her türlü desteği vermesiyle, İçişleri Bakan Yardımcımız Sayın Mehmet Ersoy beyin ve Kültür ve Turizm Bakan Yardımcımız Sayın Özgül Özkan Yavuz hanımefendinin yardımları ile İçişleri Bakanlığımız, Kültür ve Turizm Bakanlığımız, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımız himayelerinde bu anlamlı konseri bu gece gerçekleşiyoruz. Bu vesile ile hem tüm Gazilerimizin 19 Eylül Gaziler Gününü kutluyor, hem de bu gecede emeği olan herkese çok teşekkür ediyorum. Saygılar sunuyorum.'' dedi.

 

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana Milletvekili, Ayşe Sibel Ersoy, Gaziler Günü, konser, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı