Muhalefet MHP ile Kürtlerin Kucaklaşmasından Korkuyor
Haber Detayı
30 Kasım 2020 - Pazartesi 19:32 Bu haber 3262 kez okundu
 
Muhalefet MHP ile Kürtlerin Kucaklaşmasından Korkuyor
Muhalefetin, MHP ile Güneydoğu'da yaşayan Kürt kökenli vatandaşların kucaklaşmasından korktuğu ileri sürüldü.
MHP Haberi
Muhalefet MHP ile Kürtlerin Kucaklaşmasından Korkuyor

Daha önceki açıklamasında, Kürt kökenli vatandaşlara ait öne sürülen proplemlerin ancak MHP ile birlikte çözüleceğini ileri sürerek dikkatleri üzerine çeken Ak Parti'li Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, savunduğu tezlerini daha ileriye götürerek yaptığı yeni açıklamada, MHP'nin Güneydoğu'da yaşayan vatandaşlarla daha fazla kucaklaması halinde muhalefetin elindeki argümanların tamamının çürütüleceğini söyledi.

 

DOĞU'NUN AK PARTİ'Lİ BELEDİYE BAŞKANI SAYAN'IN İLK AÇIKLAMASI

 

Bir dönem CHP'nin Genel Merkez Yönetiminde görev yaptıktan sonra siyasi hayatını Ak Parti'de sürdürmeye karar veren ve ilginç çıkışlarıyla siyasi arenada dikkatleri üzerine çeken Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, Ak Parti ve MHP'nin oluşturduğu Cumhur İttifakı'nın Kürt kökenli vatandaşlar için büyük bir şans olduğunu belirterek, Kürt kökenli vatandaşlara ait öne sürülen proplemlerin ancak MHP'nin içinde olduğu üretilecek politikalarla çözülebileceğini söylemişti.

 

BAŞKAN SAYAN'IN MHP İLE İLGİLİ İKİNCİ AÇIKLAMASI

 

Muhalefetin, MHP ile Güneydoğu'da yaşayan Kürt kökenli vatandaşların kucaklaşmasından korktuğunu ileri süren Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''MHP, bölgedeki kanaat önderi, sivil toplum teşkilatları, mele ve seyid’lerle bir araya gelirse, millet ittifakının elindeki argümanların nasıl bir, bir çürütüldüğünü birlikte göreceğiz. Bütün korkuları MHP ile bölgenin kucaklaşması. Bölgeyi MHP ile korkutup HDP’ye mecbur bırakıyorlar.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ağrı Belediye Başkanı, Savcı Sayan, MHP ile Kürtler kucaklaşırsa, muhalefetin korkusu, ellerindeki argümanlar, kozları biter, güneydoğu halkı, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı