Muğla Ülkü Ocakları'ndan Davaya Sadakat Açıklaması
Haber Detayı
03 Ağustos 2020 - Pazartesi 14:03 Bu haber 10202 kez okundu
 
Muğla Ülkü Ocakları'ndan Davaya Sadakat Açıklaması
Muğla Ülkü Ocakları Başkanı Burak Demirel, en büyük güvencelerinin Ülküdaşları ve davaya olan sarsılmaz sadakatleri olduğunu söyledi.
ÜLKÜCÜ Haberi
Muğla Ülkü Ocakları'ndan Davaya Sadakat Açıklaması

Muğla Ülkü Ocakları Başkanı Burak Demirel, göreve getirilişinin 1. yıldönümü münasebetiyle yaptığı açıklamada, makamların gelip geçici ancak kutlu davalarının ebedi olduğunu belirterek, Emrolunduğu gibi dosdoğru istikamet üzere yürüdükleri şerefli yolda en büyük güvencelerinin Ülküdaşları, imanı ve davaya olan sarsılmaz sadakatleri olduğunu söyledi.

 

MAKAMLARIMIZ GELİP GEÇİCİ EBEDİ OLAN KUTLU DAVAMIZDIR

 

Muğla Ülkü Ocakları Başkanı Burak Demirel, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Kutsallığına inandığım, ömrüm boyunca onurla ve şerefle taşıyacağım Muğla Ülkü Ocakları sancaktarlığında göreve getirilişimizin 1. yılını başımız dik, alnımız açık bir şekilde tamamlamış bulunmaktayız. Makamlarımız gelip geçici, ebedi olan kutlu davamızdır.'' dedi.

 

EN BÜYÜK GÜVENCEMİZ ÜLKÜDAŞLARIMIZ İMANIMIZ VE DAVAMIZA SADAKATİMİZDİR

 

Muğla Ülkü Ocakları Başkanı Burak Demirel, ''Cenabı Allah'tan niyazım odur ki bir ömür bu davanın hizmetkarlığından beni ve birlikte yol yürüdüğüm dava arkadaşlarımı geri koymasın. Genel Başkanımızın ve Liderimizin emrinde bu yolda nice hizmetler yapmayı bizlere nasip etsin. Biz Emrolunduğu gibi dosdoğru istikamet üzere bu şerefli yolu yürümeye devam edeceğiz. Bu yolda en büyük güvencemiz Ülküdaşlarımız, güç kaynağımız imanımız ve davamıza olan sarsılmaz sadakatimizdir. Bir yıl içinde bizimle yol yürüyen, tüm Ülküdaşlarımdan Allah razı olsun.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Muğla Ülkü Ocakları Başkanlığı, Burak Demirel, göreve getirilişinin, 1 yıldönümü, davaya sadakat, Ülkücü Hareket, Ülkü Ocakları Haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı