Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Hayatını Kaybetti
Haber Detayı
20 Kasım 2022 - Pazar 09:15 Bu haber 1785 kez okundu
 
Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Hayatını Kaybetti
Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı hayatını kaybetti.
MHP Haberi
Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Hayatını Kaybetti

Dün akşam saatlerinde evinde kalp krizi geçirdiği için hastaneye kaldırılan MHP Manisa İl Başkanı Murat Öner, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

 

MHP MANİSA İL BAŞKANLIĞINDAN AÇIKLAMA

 

MHP Manisa İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden MHP Manisa İl Başkanı Murat Öner'in cenazesinin, 20 Kasım Pazar günü İkindi Namazına müteakip Hatuniye Camiinde kılınacak namazdan sonra defnedileceği bildirildi. İl Başkanlığının taziye açıklamasında, ''Başkanımıza Cenab-ı Allah'tan Rahmet Ailesine Sevenlerine ve Camiamıza Başsağlığı Diliyoruz. Mekânı Cennet Olsun.'' denildi.

 

 

MHP'Lİ ERKAN AKÇAY'DAN TAZİYE AÇIKLAMASI

 

MHP Manisa İl Başkanı Murat Öner'in vefatıyla ilgili açıklamalarda bulunan MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Manisa İl Başkanımız inançlı ve fedakâr dava adamı, ülkücü duruşu ve kişliğiyle örnek insan değerli kardeşim Murat Öner geçirmiş olduğu kalp krizi sonucu Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur. Kendisine Allah’tan rahmet diliyoruz. Ailesinin, yakınlarının ve camiamızın başı sağ olsun.'' dedi.

 

MHP'Lİ SEMİH YALÇIN'DAN TAZİYE AÇIKLAMASI

 

Hayatını kaybeden MHP Manisa İl Başkanı Murat Öner için taziye açıklaması yapan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Manisa İl başkanımız Murat Öner geçirmiş olduğu kalp krizi sonucu hakkın rahmetine kavuşmuştur. Kendisine Allah’tan rahmet diliyoruz. Ailesinin, yakınlarının ve camiamızın başı sağ olsun.'' dedi.

 

Resim

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Manisa İl Başkanı, Murat Öner, hayatını kaybetti, vefat etti, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı