MHP'li Sazak: Kimin Kiminle Yol Yürüdüğü Aşikar Oldu
Haber Detayı
19 Kasım 2022 - Cumartesi 11:45 Bu haber 1739 kez okundu
 
MHP'li Sazak: Kimin Kiminle Yol Yürüdüğü Aşikar Oldu
MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, kimin kiminle yol yürüyüp iş tuttuğunu çok iyi bildiklerini ve bunu halkın da göreceğini söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Sazak: Kimin Kiminle Yol Yürüdüğü Aşikar Oldu

İçişleri Bakanlığının 2023 yılı bütçe görüşmeleri üzerine TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda değerlendirmelerde bulunan MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, teröre karşı verilen çok yönlü mücadeleden rahatsız olan kesimlerin aşikar olduğunu belirterek, kimin kiminle yol yürüyüp iş tuttuğunu çok iyi bilen MHP'nin, 2023 seçimlerinde önemli bir karar verecek olan Türk milletini aydınlatmaya devam edeceğini söyledi.

 

MHP'Lİ SAZAK'DAN BAKAN SOYLU VE GÜVENLİK GÜÇLERİNE TEŞEKKÜR

 

İçişleri Bakanlığının 2023 yılı bütçe görüşmeleri üzerine yaptığı konuşmaya, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından açılan taciz ateşi sonucu Şehit olan Piyade Uzman Çavuş Sinan İnak için taziye mesajıyla başlayan MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda detaylı sunum yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya teşekkür ettiği açıklamasında, ''MHP olarak İçişleri Bakanlığının 2023 bütçesini ve kolluk kuvvetlerimizin bölücü terör örgütüne karşı yürüttüğü kararlı mücadeleyi sonuna kadar desteklediğimizi ifade etmek istiyorum. Öncelikle İstiklal Caddesi'nde meydana gelen bombalı terör saldırısını gerçekleştiren terörist ile menfur patlamayı tertipleyenlerin ivedilikle yakalanmasında emeği geçen emniyet teşkilatının isimsiz kahramanlarına teşekkürü bir borç biliyor, ülkemizi yasa boğan, istiklal Caddesi'nde gerçekleştirilen terör saldırısı sonrası Pentagon'da sessizliğe neden olan sert ve yerinde ifadelerinizin de arkasında olduğumuzu ayrıca belirtmek istiyorum.'' dedi.

 

TERÖRE KARŞI VERİLEN ÇOK YÖNLÜ MÜCADELE

 

Terörle mücadelede başarılı operasyonlara imza atan Türkiye'nin, teröre karşı çok yönlü bir mücadele vermek zorunda kaldığına dikkat çeken MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, ''Ülkemiz kolluk kuvvetlerimizle terörle mücadelede sadece piyonlarla değil, içeride halkımızın itibarına mazhar olamayan terör destekleyici siyasiler ve dışarıda uzanan ellerle de mücadele etmek zorundadır. Bölücü terör örgütünün besleyen bellidir. Bölücü terör örgütüyle istihbaratını paylaşan da bellidir. Bölücü terör örgütüne ağır silahlar ve teçhizatları hibe eden de bellidir. Maalesef ki içimizde timsah gözyaşları döken ve terörle mücadelede başarılı olmamamız için medet uman kifayetsiz muhterisler ve bilfiil görevlileri bulunmaktadır. İHA'dan, SİHA'dan rahatsız vekilleri, soytarı şovuyla mahkemeyi basan sözde adalet savunucularıyla, Biden'dan demokrasi ayarı bekleyen emekli monşerlerin uşaklık ettikleri şer güçlere Türkiye'yi asılsız iddialarla küçük düşürmeye çalışmakta olduklarını görmekteyiz.'' dedi.

 

KİMİN KİMİNLE YOL YÜRÜYÜP İŞ TUTTUĞUNU ÇOK İYİ BİLİYORUZ

 

Türkiye'de kimlerin kimlerle birlikte yol yürüdüğünün artık aşikar olduğunu ifade eden MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, ''Kimin kiminle yol yürüdüğü, kimin kiminle iş tuttuğu aşikârdır. Bizler MHP olarak bunları iyi biliyor ve takip ediyoruz. Halkımızın da bunları görmesi ve ülkemizin geleceğini etkileyecek seçimlerde karar verirken bunları göz önünde bulundurmasını temenni ediyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle Eren Abluka Sonbahar Kış operasyonlarında ve Pençe-Kilit Operasyonunda bölücü terör örgütüne karşı mücadele eden cesaret timsali aslanlarımıza güç, kuvvet diler, sizleri ve büyük Türk milletini saygıyla selamlarım.'' dedi.

 

Resim

Resim

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Eskişehir Milletvekili, Metin Nurullah Sazak, kimin kiminle, yol yürüyüp, iş tuttuğu, çok iyi biliyoruz, bunu halkımız, görecek, 2023 seçimi, MHP, Türkiye
Yorumlar
Haber Yazılımı