Bakan Kirişci'den Bahçeli ve MHP Mitingleri Açıklaması
Haber Detayı
19 Kasım 2022 - Cumartesi 17:31 Bu haber 3395 kez okundu
 
Bakan Kirişci'den Bahçeli ve MHP Mitingleri Açıklaması
Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, MHP Lideri Devlet Bahçeli ve MHP Mitinglerine yönelik çarpıcı açıklamalarda bulundu.
SİYASET Haberi
Bakan Kirişci'den Bahçeli ve MHP Mitingleri Açıklaması

Tarım Sektörü Temsilcileri Toplantısı'na katılmak için geldiği Osmaniye'de MHP Osmaniye İl Teşkilatı'na ziyarette bulunan Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, MHP Lideri Devlet Bahçeli, kalabalığı ve coygusuyla muhteşem geçen MHP Mitingleri ile Cumhur İttifakı'na yönelik çarpıcı açıklamalarda bulundu.

 

MHP OSMANİYE İL BAŞKANI ÇOMU VE ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANI BULUT'TAN ZİYARET AÇIKLAMASI

 

MHP Osmaniye İl Teşkilatını ziyaret eden Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci'yi, MHP Osmaniye Merkez İlçe Başkanı Mehmet Fatih Özdokur ve Osmaniye Ülkü Ocakları Başkanı Burak Bulut ile birlikte karşılayan MHP Osmaniye İl Başkanı Yusuf Çomu, ziyarette yaptığı açıklamada, ''Sizler Osmaniye'de tarım sektörünün gelişmesine destek verdiniz. Bizler, memleketimize çivi çakan her insandan Allah razı olsun diyen bir anlayışa sahibiz. Cumhur İttifakı'nın başkentine hoş geldiniz. Şehrimize şeref verdiniz. Çok memnun olduk, bizleri mutlu ettiniz. Teşekkür ederiz.'' dedi.

 

Ziyaretle ilgili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Osmaniye Ülkü Ocakları Başkanı Burak Bulut, ''Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Vahit Kirişçi’yi MHP Osmaniye İl Başkanlığımızda misafir ederek, Ülkü Ocakları Genel Merkezimiz Tarafından hazırlanan, Permakültür Tarım kitapçığı, Tohum kalem, Ekran Bağımlılığı Test Broşürü ve Ülkü Ocakları aylık olağan dergimizi hediye ettik.'' dedi.

 

 

BAKAN VAHİT KİRİŞCİ'DEN DEVLET BAHÇELİ VE OSMANİYE VURGUSU

 

MHP Osmaniye İl Teşkilatını ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirken Devlet Bahçeli ve Osmaniye vurgusu yapan Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, ''8,5 ayı geride bıraktığım Bakanlık görevim içerisinde geç kalmış bir ziyaret. Ama Osmaniye'ye de resmi olarak ilk defa geliyorum. Osmaniye bizim şehrimiz, kadim bir şehrimizdir. Her türlü kültürüyle, üretimiyle istihdamla her zaman için iftihar ettiğimiz bir şehrimiz. Tabii daha da önemlisi Cumhur ittifakımızın kıymetli MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli büyüğümüzün memleketi. Bundan dolayı da ayrı bir değer atfettiğimizi hassaten belirtmek isterim.'' dedi.

 

BAĞLI BİRİMLERİN TAMAMININ CUMHUR İTTİFAKI'NA DESTEĞİNİN ÖNEMİ

 

Türkiye'nin bekası için bir zorunluluk haline gelen Cumhur İttifakı'na bağlı birimlerin tamamının destek vermesinin önemine dikkat çeken Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, ''Tabii ki 2023 yolunda iki partinin cumhur ittifakı çatısı altındaki birlikteliği ana ekseni oluşturuyor. Bu liderlerimiz düzeyinde en üst noktada oluşturulmuş ve devletimiz, milletimiz adına, ülkemiz adına oluşturulmuş önemli bir ittifak. Bu ittifakla ilgili Genel Başkanlarımızın ortaya koyduğu iradenin, Kabine üyesi bizler, siyasi partilerimizin İl, İlçe kadın kolları gençlik kolları gibi teşkilatları, Milletvekillerimiz, Belediyelerimiz, Belediye Meclis Üyelerimiz, İl Genel Meclisi Üyelerimiz hülasa siyasete dair Osmaniye'de ve ülkemizde bu alanda ne varsa hepimizin birebir destek vermesi bir mükellefiyet haline gelmiştir. Ülkenin ve milletin menfaatine bir zorunluluk haline gelmiş bir birlikteliktir.'' dedi.

 

MHP MİTİNGLERİ MUHALİFLERİ TELAŞLANDIRIP ÜRKÜTTÜ

 

Kalabalığı ve coşkusuyla muhteşem geçen MHP mitinglerine yönelik çarpıcı açıklamalarda bulunan Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, ''Bu birliktelik özellikle son günlerde hem bazı çevreler ülke içindeki hem de yurt dışındaki insanların dikkatini çekmektedir. Çünkü özellikle MHP'nin düzenlemiş olduğu mitingler bazılarını telaşlandırmakta, bazılarını ürkütmektedir. Beklenti çünkü daha farklıydı. Tabii ki devletimizin, milletimizin, ülkemizin, bayrağımızın, toprağımızın bekası için, bizim daha fazla çalışmamız, daha fazla gayret göstermemiz gerektiği açık. 2023 yolunda da bu birlikteliği çok daha belirleyici olduğunu hepimizin kabul etmesi, görmesi gerekiyor. Liderlerimiz bunu görüyor. Bunun gereklerini yerine getiriyor. Bizim de görevimiz liderlerimizin açmış olduğu bu yolda çalışmalara katkı sağlamak ve destek olmaktır." dedi.

 

BEN LİDERİM DEMEYLE LİDER OLUNMAZ

 

Cumhur İttifakı'nı oluşturan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Lideri Bahçeli'nin Liderliğinden övgüyle bahsederken 6'lı muhalif ittifakta yer alan Genel Başkanlara göndermelerde bulunan Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, ''Ben liderim demeyle lider olunmaz. Liderlik bir Allah vergisidir. Bu aziz milletin yöneticileri belirli aralıklarla da olsa bu tür liderlere kavuşmuştur. 20 yıldan beri bizim de liderimiz Türkiye'nin Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan artık dünya gündemini belirleyen bir ülkenin aynı zamanda lideri olmuş oldu. Zaten mazlumların umuduydu, mazlumların umudu olduğunu son dönemde daha fazla hissettirir hale geldi. Pandemi ve sonrasında Rusya- Ukrayna savaşı ile birlikte bir lider diplomasisi dünyaya mührünü vurdu. En son Endonezya'da G20 zirvesinde de en çok izlenen en çok ne söyleyeceği dikkatle takip edilen lider oldu. 'Dünya 5'ten büyüktür' deme cesaretini BM'nin kürsüsünden dile getirdi. 'Daha adil bir dünya olmalı' ifadesiyle de dünyadaki haksızlıklara tabiri yerindeyse, haykırmış oldu. Bunun altını dolduruyoruz şu anda ülke olarak" dedi.

 

Bir 7 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 9 kişi, ayakta duran insanlar ve şunu diyen bir yazı 'İLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ OSMANİYE İL TEŞKİLATI' görseli olabilir

Bir 7 kişi, ayakta duran insanlar ve takım elbise görseli olabilir

Bir 10 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Resim

Resim

Resim


 
 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Tarım ve Orman Bakanı, Vahit Kirişci, MHP, Devlet Bahçeli, MHP Mitingleri, çarpıcı açıklama, MHP Osmaniye, Yusuf Çomu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ak Parti
Yorumlar
Haber Yazılımı