MHP Osmangazi İlçe Başkanlığı Çocukları Sevindirdi
Haber Detayı
13 Mayıs 2021 - Perşembe 01:47 Bu haber 2737 kez okundu
 
MHP Osmangazi İlçe Başkanlığı Çocukları Sevindirdi
MHP Osmangazi İlçe Başkanı Seyfi Seyfioğlu, Ramazan Bayramında çocukların bayramlık elbise almasını sağlamak amacıyla hediye çeki dağıttı.
MHP Haberi
MHP Osmangazi İlçe Başkanlığı Çocukları Sevindirdi

Ramazan ayı boyunca ''Bölüşürsek Tok Oluruz'' kampanyasıyla ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan erzak paketi dağıtarak kimsesizlerin kimi olmaya gayret eden MHP Osmangazi İlçe Başkanı Seyfi Seyfioğlu, Ramazan Bayramında çocukların bayramlık elbise almasını sağlamak amacıyla ihtiyaç sahibi çocuklar hediye çeki dağıttı. 

 

HER ÇOCUK  BAYRAMLIK İSTER

 

Ramazan Bayramında ihtiyaç sahibi çocukların bayramlık elbise almasını sağlamak amacıyla ''Her çocuk bayramlık ister'' projesi kapsamında harekete geçen MHP Osmangazi İlçe Başkanı Seyfi Seyfioğlu, yaptığı açıklamada, ''Ramazan Ayı’nın son günlerine yaklaşırken ülke olarak milli birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz covid-19 sürecinden geçiyoruz. Bu zamanlarda ülkemiz bir çok açıdan zor olan bu süreci büyük bir metanet ve bilinçle aşmaya çalışmaktadır. Virüs salgınının başladığı mart ayından itibaren gerek Sağlık Bakanlığı gerek belediyelerimiz gerekse de güvenlik güçlerimiz tarafından hiçbir vatandaşımız mağdur edilmemiştir. Hatta devletimiz dünyaya sağlık yardımında dahi bulunmuştur. MHP Osmangazi İlçe Teşkilatı olarak geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı bu bayramda da unutmadık. Ramazan ayında yapmış olduğumuz projelere ilave olarak hediye çeki dağıtımını tamamlamış bulunmaktayız. Bu vesile ile  Ramazan Bayramı’nızı en kalbi duygularımızla kutlar birlik ve beraberlik içinde nice güzel bayramlara ulaşmanızı temenni ederim.'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

Açıklama yok.

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Osmangazi İlçe Başkanı, Seyfi Seyfioğlu, Ramazan Bayramında, çocuklara bayramlık, bayramlık elbise, her çocuk, bayramlık ister, kampanya, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı