MHP'li Kılavuz: Üç Maymunu Oynayanlara Karşı Susmayız
Haber Detayı
12 Mayıs 2021 - Çarşamba 01:32 Bu haber 2417 kez okundu
 
MHP'li Kılavuz: Üç Maymunu Oynayanlara Karşı Susmayız
MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, üç maymun rolünü oynayanlara karşı asla susmayacaklarını söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Kılavuz: Üç Maymunu Oynayanlara Karşı Susmayız

Ramazan ayında İslâm âleminin ilk kıblesi Mescid-i Aksa’ya saldıran İsrail'e tepki gösteren MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, Müslüman kanı akınca sırtını dönüp üç maymunu oynayan sözde medeni dünyanın adalet dağıtıcılarına karşı Türk milletinin asla susmayacağını söyledi. 

 

İSLAM ALEMİNİN İLK KIBLESİ MESCİD-İ AKSA'NIN SAHİBİ ALLAH'TIR 

 

Ramazan ayında İslâm âleminin ilk kıblesi Mescid-i Aksa’ya saldıran İsrail'e tepki gösteren MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Terör devleti İsrail hukuk kurallarını hiçe sayan, eşi benzeri görülmemiş bir vandallık ve canilikle Mübarek Ramazan ayında gözümüzün nuru Mescid-i Aksa’ya ve Filistinli din kardeşlerimize yönelik insanlık dışı saldırılarına devam etmektedir. Kudüs vatandır. Kudüs İslam’dır. Mescid-i Aksa’nın sahibi ise Yüce Allah’tır. Gönül coğrafyamızın mahzun şehri, ecdadımızın yadigarı, inancımızın kalpgâhı, İslâm âleminin ilk kıblesi olan bu mübarek belde siyonist İsrail’in kanlı ve kirli postallarına asla çiğnetilmeyecektir.'' dedi.

 

ÜÇ MAYMUNU OYNAYANLARA KARŞI TÜRK MİLLETİ ASLA SUSMAYACAK

 

Sözde medeni dünyanın adalet dağıtıcılarının suskunluğuna karşı Türk milletinin asla susmayacağını belirten MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, ''İnsan hakları savunucuları, sözde medeni dünyanın adalet dağıtıcıları, demokrasi ve özgürlük bezirganları, Müslüman kanı akınca sırtını dönen cinayet ortakları bu vahşet karşısında üç maymunu oynasa da Türk milleti asla susmayacak; zulm ile abad olanın akıbeti berbad olacaktır. “Şüphesiz Allah, mutlak galiptir, intikam sahibidir.” İlahi adalet tecelli edecek, mazlum dindaşlarımızın ahı, kanı ve gözyaşı ile bezenmiş intikamı da kana susamış İsrail’den elbet bir gün alınacaktır. Cenab-ı Allah’ın kahrı ve gazabı terörist İsrail’i dünyadan kazıyacaktır.'' dedi.


 
Açıklama yok.

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Mersin Milletvekili, Olcay Kılavuz, Türk milleti, asla susmayacak, üç maymunu, oynayanlara karşı, MHP, sözde adalet, dağıtıcıları, medeni dünya
Yorumlar
Haber Yazılımı