MHP'li Başkan Topuz Coronavirüssüz Bir Yaşam Diledi
Haber Detayı
12 Mayıs 2021 - Çarşamba 10:42 Bu haber 2765 kez okundu
 
MHP'li Başkan Topuz Coronavirüssüz Bir Yaşam Diledi
Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, Coronavirüs illetinden kurtularak Coronavirüssüz bir yaşam temennisinde bulundu.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Başkan Topuz Coronavirüssüz Bir Yaşam Diledi

Ramazan Bayramı nedeniyle açıklamalarda bulunan Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, Coronavirüs illetinden kurtularak gelenek ve göreneklerin yeniden yaşanacağı güzel günlerin gelmesi temennisinde bulundu.

 

BAŞKAN TOPUZ'DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

 

Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, ''Bir bayramı daha birbirimizden uzakta, mesafeli ancak kalplerin bir o kadar yakın olduğu şekilde geçirmenin burukluğu ile Ramazan Bayramını karşılıyoruz. Büyüklerimizden aldığımız gelenek ve göreneklerin Coronavirüs illetinden kurtularak yeniden yaşayacağımız güzel günleri yaşayacağımıza inanıyor, bir arada olmasak ta gönüllerin bu maneviyatı hissettireceği nice güzel bayramları birlikte yaşamayı diliyorum. Bayramın sofralarımıza bolluk, gönlümüze huzur, kalbimize sevgi, evimize huzur getirmesi temennisi ile Ramazan Bayramınızı kutuluyor, sağlıklı günleri birlikte karşılama dileği ile sevgi ve saygılarımı iletiyorum.'' dedi. 

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Karataş Belediye Başkanı, Necip Topuz, Coronavirüs salgını, illetinden, Bayram mesajı, bir yaşam, sağlıklı bir yaşam, salgın olmadan, Adana haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı