MHP'li Özdemir Yazar Ahmet Takan'a Fena Çaktı
Haber Detayı
16 Temmuz 2021 - Cuma 17:56 Bu haber 2566 kez okundu
 
MHP'li Özdemir Yazar Ahmet Takan'a Fena Çaktı
MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, MHP ve Devlet Bahçeli'ye yönelik asılsız iddialarda bulunan Ahmet Takan'a tepki gösterdi.
MHP Haberi
MHP'li Özdemir Yazar Ahmet Takan'a Fena Çaktı

Korkusuz Gazetesi'nde yayınlanan köşe yazısında MHP ve Devlet Bahçeli'ye yönelik asılsız iddialarda bulunan Ahmet Takan'a tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, yalanları ve tutarsızlıklarıyla tanınan Ahmet Takan'ın ümitsiz bir vaka olduğunu belirterek, okyanus ötesi esintilere kapılan müsilaj zihniyetli odakların rüyalarının kâbusa dönüşmeye mahkûm olduğunu söyledi.

 

AHMET TAKAN'IN MHP VE DEVLET BAHÇELİ HAKKINDAKİ İDDİALARI

 

MHP kulislerinde konuşulduğunu iddia ettiği konuları köşesine taşıyan Korkusuz Gazetesi yazarı Ahmet Takan, ''Devlet Bahçeli, erken seçimin tarihini Kasım 2022 olarak belirledi. Bu tarih gelişmelere göre daha erkene, ilkbahar aylarına da çekilebilir. Devlet Bahçeli 'Kanal İstanbul'dan rahatsız. 'Çok sıkıntılı bir süreç' diyor. Devlet Bahçeli, AKP’nin 7-8 ballı maaş alan bürokratlarından çok rahatsız. 'Milletin hali böyle iken bunlar olmaz' diyor. Tayyip Erdoğan, bu sıkıntıya yönelik yakında bir operasyon yapabilir. Devlet Bahçeli, Deniz Baykal ile ilgili son açıklamalarını değerlendirirken Zülfü Livaneli’ni 'Sorosçu' ilan etti. Devlet Bahçeli’de sahaya inecek. Güneydoğu illerine de çeşitli ziyaretler yapacak.'' dedi.

 

AHMET TAKAN'DAN BAHÇELİ'NİN ERKEN SEÇİME GİDECEĞİ İDDİASI

 

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin spekülasyonlara gaz vermek yakın çevresine bazı bilgileri aktardığını iddia eden Ahmet Takan, ''Devlet Bahçeli, Tayyip Erdoğan’ın Cumhur İttifakı’na bağlılığını sürdürmesi için 2022 Kasım ayından evvel seçim yaptırması lazım. Neden? Eriyen MHP’nin tamamen dibe vurmaması için bugünkü seçim sistemine ve ittifaka ihtiyacı varda ondan. Devlet Bahçeli, erken seçim çıkışı yaparsa bunu 'Halktan güvenoyu istiyoruz' gerekçesine dayandırabilir. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ne tarafa karşı gardını almaya çalışıyor? Tayyip Erdoğan’ı nereye doğru sürüklemek istiyor? Bahçeli yönünü ne tarafa çevirecek? Devlet Bahçeli’nin kafasında farklı bir Cumhurbaşkanı adayı olabilir mi?'' dedi.

 

MHP'Lİ İSMAİL ÖZDEMİR'DEN AHMET TAKAN'A CEVAP

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Yalanları ve tutarsızlıklarıyla tanınan Korkusuz yazarı Ahmet Takan, bugün kendi bilindik halini yineleyen bir başka trajikomik iddiada bulunmuştur. Daha evvel beyin hücrelerine zarar verdiği için 'tömbekiyi azaltması' tavsiyesinde bulunduğumuz bu şahıs ümitsiz bir vakadır. Sayın Genel Başkanımız defalarca erken seçim olmayacağını, seçimlerin 2023 yılında, yani normal zamanında yapacağını, ayrıca 2023 yılında MHP’nin Cumhurbaşkanı adayının da Sayın Cumhurbaşkanımız olduğunu ilan etmişlerdir. MHP bu hedefler için çalışmalarını sürdürmektedir.'' dedi.

 

OKYANUS ÖTESİ ESİNTİLERE KAPILANLARIN RÜYALARI KABUSA DÖNMEYE MAHKUMDUR

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, ''Türkiye içerde ve dışarda terörle mücadelede kararlı bir sürecin içerisinde bulunarak, beka mücadelemizde de başarılı bir dönemi sürdürürken, Kovid-19 salgının açtığı yaraları sarmada diğer ülkelere nazaran çok daha üstün bir istikamette yoluna devam etmektedir. Milli hedeflerimiz için sergilenen değerli gayretler milletimizin malumudur. Cumhur İttifakı Türkiye’yi çok daha güçlü yarınlara ulaştırma gayesiyle çalışmalarına devam ederken, okyanus ötesi esintilere kapılan müsilaj zihniyetli odakların rüyaları kâbusa dönüşmeye mahkûmdur.'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, İsmail Özdemir, MHP, Devlet Bahçeli, kafayı takan, erken seçim, yazara tepki, asılsız iddialar, uydurma iddia, seçime yönelik
Yorumlar
Haber Yazılımı