MHP'nin Başlattığı Çağrım Sana Kampanyasının Amacı
Haber Detayı
17 Temmuz 2022 - Pazar 11:49 Bu haber 4368 kez okundu
 
MHP'nin Başlattığı Çağrım Sana Kampanyasının Amacı
MHP Genel Merkezinin başlattığı Çağrım Sana başlığıyla hazırlanan kampanyanın esas amacı hakkında değerlendirmeler yapıldı.
MHP Haberi
MHP'nin Başlattığı Çağrım Sana Kampanyasının Amacı

Türkiye'nin son hızla 2023 seçimlerine doğru yol aldığı bir süreçte, ekonomik sıkıntıları ileri sürerek Cumhur İttifakı'nı iktidardan indirmek isteyen 6'lı muhalif ittifaktaki siyasi partilerin algı operasyonlarına karşı harekete geçen MHP Genel Merkezi, 6'lı muhalif ittifaktaki siyasi partilere oy verilmemesi konusunda Türk Milletini uyarmak için ÇAĞRIM SANA başlığı altında bir kampanya başlattı.

 

MHP'NİN HAZIRLADIĞI ÇAĞRIM SANA MESAJLARI

 

MHP Genel Merkezi'nin 'Çağrım Sana' başlığıyla hazırladığı bir cümlelik mesajlar, Türkiye'nin bir çok bölgesinde panolarda görsel olarak yer alırken, MHP'nin sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Milliyetçi Ülkücü Hareket mensuplarının sosyal medya hesaplarından paylaştığı 'Çağrım Sana' fotoğraflarında; 'Biz birlikte Türkiye'yiz diyorsan Çağrım Sana', 'Paylaşılacak vatanım, vazgeçilecek insanım yok diyorsan Çağrım Sana', 'Her yöremizi kardeş, her insanımızı aziz biliyorsan Çağrım Sana', 'Bu millet, bu vatan, bu bayrak benim diyorsan Çağrım Sana', 'Milli birlik ve huzurlu yarınlar için Çağrım Sana', 'Önce ülkem ve milletim diyorsan Çağrım Sana' cümleleri yer aldı.

 

MHP Genel Merkezi, 'Çağrım Sana' başlığıyla hazırladığı bir cümlelik mesajlardan sonra 'Çağrım Sana Kulak Ver' başlığıyla bir metin yayınladı. 'Çağrım Sana Kulak Ver' başlığıyla hazırlanan metin hem fotoğraf olarak hem de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin seslendirdiği bir video olarak paylaşıldı.

 

MHP'NİN 'ÇAĞRIM SANA KULAK VER' BAŞLIĞIYLA SUNDUĞU METİN

 

Bin yıllardır tarih sahnesinde türlü oyunlarla mücadele eden kutlu milletin ferdisin. Ana yurdundan bu yana, iyi ve kötü günlerinde birlik olduğunda kazandın, bölündüğünde kaybettin. Gün geldi yurt edinmek için, gün geldi edindiğin yurdu korumak için can verdin, kan döktün. Gün geldi dünyanın en büyük imparatorluklarından birini kurdun, gün geldi neslinin devamı için Anadolu'da Kurtuluş Savaşı verdin.

 

Hep mücadele ettin, hiç yılmadın, hiç bozulmadın. Onurundan gururundan, bağımsızlığından hiç ödün vermedin. Varlığı bildin, yokluğu gördün. Yapılmazı yaptın, imkansızı başardın. Çünkü sen büyük Türk Milletinin bir ferdisin. Kendimizi farklı tanımlayabilir, hayata, ekonomiye, siyasete farklı pencerelerden bakıyor olabiliriz. Ancak ortak noktamız var biliyorum. Vatan... Bağımsızlık...

 

ŞİMDİ ÇAĞRIM SANA: Gel hep birlikte, tam bağımsız, güçlü ve büyük Türkiye'yi 2023'e taşıyalım. dosta ve düşmana Türk Milletinin bir ve beraber olduğunda neler yapabileceğini bir kez daha gösterelim. Atatürkçü, demokrat, ülkücü, milliyetçi mütedeyyin ne dersen de, kendini nasıl tanımlarsan tanımla, hangi görüş ve fikirden olursan ol önce ülkem ve milletim diyorsan çağrım sana.

 

MHP'NİN ÇAĞRIM SANA KAMPANYASINI HAZIRLAMASININ NEDENİ?

 

Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgını sürecinin ülke ekonomilerini felç etmesi yetmezmiş gibi, salgının ülke ekonomilerine olumsuz etkilerinin devam ettiği bir ortamda Rusya Ukrayna savaşı başladı. En gelişmiş ülkeler dahi enerji ve gıdaya ulaşma sorunu yaşarken, yükselen fiyatlar tüm insanlığı ekonomik sıkıntıya soktu.

 

Tüm ülkelerin benzeri ekonomik sıkıntıları yaşadığı bir ortamda, ekonomik sıkıntılar sadece Türkiye'de yaşanıyormuş gibi algı oluşturmaya çalışan muhalefet partileri, Türkiye'nin son hızla 2023 seçimlerine doğru yol aldığı bir süreçte ekonomik sıkıntıları Cumhur İttifakı'nı yıpratma aracı olarak kullanmaya başladı.

 

Son yıllarda bölgesinde Lider Ülke Olma stratejisini başarıyla uygulayan Türkiye'nin hamlelerini durdurmak isteyen küresel güçler, Türkiye'yi dizginlemek ve kontrolleri altına almak için ekonomik saldırılarını ve yaptırımlarını arttırdı. Türkiye'yi kontrol altına alamayan ABD'nin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı iktidardan indirmek için Türkiye'deki muhalif grupları desteklediği biliniyor. Cumhur İttifakı'nı iktidardan indirmek isteyen 6+1 muhalif ittifaktaki siyasi partilerin, ABD ve Avrupa'nın ağzının içine baktığı da biliniyor.

 

Türkiye'nin son 40 yılda terörle mücadeleye harcamak zorunda kaldığı 2 trilyon doların, ekonomik sorunların esas nedenlerinden birisi olduğunu aslında bilmeyen yoktur. HDP'nin, terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı olduğunu bilmeyen de yoktur. FETÖ'nün, 15 Temmuz'da ABD'nin desteğiyle Türkiye'yi ele geçirmeye kalkıştığını da bilmeyen yoktur. Cumhur İttifakı'ndan intikam almak isteyen terör örgütleri PKK ve FETÖ'nün, 6+1 muhalif ittifaktaki siyasi partileri seçimlerde desteklediğini ve desteklemeye devam edeceklerini de bilmeyen yoktur.

 

Tüm bu bilinenlere rağmen, HDP'yi meşrulaştırma çabası gösteren, Selahattin Demirtaş'ı, Osman Kavala'yı ve FETÖ'cüleri hapisten çıkarma vaadleri sunan, ittifak bildirilerinde Türkiye'nin parçalanması için bir asır önce ABD tarafından açıklanan Wilson İlkelerindeki benzeri cümlelere atıfta bulunabilen 6'lı muhalif ittifaktaki siyasi partilerin, ekonomik sıkıntıları ileri sürerek algı oluşturma çabalarına Türk Milleti nasıl kanabilir? Cumhur İttifakı'na karşı HDP'siz hiçbir iktidar alternatifinin olmadığı bir ortamda, Türk Milleti sahiden 2023 seçimlerinde 6'lı muhalif ittifaktaki siyasi partilere oy verip iktidara mı taşıyacak?

 

Tüm bu gelişmeleri değerlendiren MHP, Türkiye'nin son hızla 2023 seçimlerine doğru yol aldığı bir süreçte, ekonomik sıkıntıları Cumhur İttifakı'nı yıpratma aracı olarak kullanmaya başlayan 6'lı muhalif ittifaktaki siyasi partilere oy verilmemesi konusunda Türk Milletini uyarmak için ÇAĞRIM SANA başlığı altında bir kampanya başlattı.

 

Resim

Resim

Resim

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Merkezi, başlattığı, Çağrım Sana, başlığıyla hazırlanan, kampanya, esas amacı, Devlet Bahçeli, Ülkücü Hareket, MHP, ittifaklar, Türkiye
Yorumlar
Haber Yazılımı