MHP MYK Üyeliğine Seçilen Varlı ve Öztürk'ten Ziyaretler
Haber Detayı
22 Mart 2021 - Pazartesi 19:37 Bu haber 5969 kez okundu
 
MHP MYK Üyeliğine Seçilen Varlı ve Öztürk'ten Ziyaretler
MHP MYK Üyeliklerine seçilen Adana Milletvekili Muharrem Varlı ve Uğur Öztürk, MHP Adana İl Başkanlığından başlayarak bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP MYK Üyeliğine Seçilen Varlı ve Öztürk'ten Ziyaretler

MHP 13. Olağan Büyük Kurultayı'nda MYK Üyeliklerine seçilen Adana Milletvekili Muharrem Varlı ve Uğur Öztürk, MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı ve Adana Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Korkut'u ziyaret ettikten sonra Ülkücü Şehitlerin ve MHP eski Genel Başkan Yardımcısı Recai Yıldırım'ın kabirlerini ziyaret ederek dua ettiler.

 

VARLI VE ÖZTÜRK’TEN MHP ADANA İL TEŞKİLATI'NA ZİYARET

 

13. Büyük Kurultayda Merkez Yönetim Kurulu Üyeliklerine seçilen MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı ve Uğur Öztürk, ilk ziyaretlerini MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı yönetimindeki İl Teşkilatına yaptılar. Ziyarette Adana Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Korkut, Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Durdu Mehmet Girgeç ile Teşkilat temsilcileri de bulundular.

 

VARLI VE ÖZTÜRK'TEN ADANA ÜLKÜ OCAKLARI'NA ZİYARET

 

MHP MYK Üyeliklerine seçilen Adana Milletvekili Muharrem Varlı ve Uğur Öztürk, MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, İl Divan Kurulu Üyeleri ve Türkiye Kamu-Sen Adana İl Temsilcisi Durdu Mehmet Girgeç ile birlikte, Adana Ülkü Ocakları Başkanımız Çağrı Korkut'a ziyarette bulundular.

 

 

AVCI MYK ÜYELERİNİ TEBRİK ETTİ

 

MHP MYK Üyeliklerine seçilen Adana Milletvekili Muharrem Varlı ve Uğur Öztürk'ü tebrik edip görevlerinde başarılar dileyen MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ''Milliyetçi Hareket Partisi, birlik ve beraberlik içinde bir kurultayını daha başarıyla tamamlamıştır. Adana’da iki değerli ismin MYK’da görev almasından büyük mutluluk duyduk. Seçilen kadro liderimizin yol ve çalışma arkadaşları olarak Partimizi 2023 seçimlerine ve sonraki hedeflere hazırlayacaktır.'' dedi.

 

MHP, MİLLETİMİZ NE DİYORSA ONU YAPACAKTIR

 

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ''Genel Başkanımızın buyurdukları gibi, Milliyetçi Hareket Partisi, milletimiz ne diyorsa, neyi istiyorsa, neyi bekliyorsa, ahlaklı ve ilkeli siyasetini o yönde icra edecektir. Ülkücü-Milliyetçi Hareket, gerek ülkemiz genelinde gerekse Adana’mızda üzerine düşen her görevi yerine getirmeye azimlidir, kararlıdır. Milletimizin daha güçlü, daha mutlu yarınları adına Partimizin ve Cumhur İttifakı’nın başarısı için hiçbir mazeret ileri sürmeden çok ama çok çalışacağız.'' dedi.

 

ÜLKÜCÜ ŞEHİTLERİN VE RECAİ YILDIRIM’IN KABRİNE ZİYARET

 

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Milletvekili ve MYK Üyesi Muharrem Varlı ve MYK Üyesi Uğur Öztürk, Adana Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Korkut, Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Durdu Mehmet Girgeç ve Teşkilat temsilcileri, daha sonra birlikte, Asri Mezarlık’ta metfun olan Ülkücü Şehitleri, ardından ise MHP eski Genel Başkan Yardımcısı merhum Recai Yıldırım’ın Kabasakal Mezarlığı’ndaki kabrini ziyaret edip, çiçek bıraktılar, duada bulundular.

 

 Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP MYK Üyeliklerine seçilen, Muharrem Varlı, Uğur Öztürk, MHP Adana İl Başkanı, Bünyamin Avcı, Ülkücü Şehitler, Recai yıldırım, kabrine ziyaret, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı