MHP Çukurova İlçe Başkanı Öztuğ'dan Örnek Etkinlikler
Haber Detayı
22 Mart 2021 - Pazartesi 18:12 Bu haber 5903 kez okundu
 
MHP Çukurova İlçe Başkanı Öztuğ'dan Örnek Etkinlikler
MHP Çukurova İlçe Başkanı Hasan Öztuğ, MHP 13. Olağan Büyük Kurultayı'na katılmak üzere gittiği Ankara'da da, hayır ve yardımlarını sürdürdü.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP Çukurova İlçe Başkanı Öztuğ'dan Örnek Etkinlikler

İlçesi'nde yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlara sürekli olarak yardım eden MHP Çukurova İlçe Başkanı Hasan Öztuğ, MHP 13. Olağan Büyük Kurultayı'na katılmak üzere gittiği Ankara'da da, Başbuğ Alparslan Türkeş'in kabrinin bulunduğu yerde lokma döktürüp dağıtarak ve Kurultay'ın yapıldığı salonun önünde dezenfektan dağıtarak hayır ve yardımlarını sürdürdü.

 

HER ZAMAN VE HER YERDE BAŞBUĞUMUZUN İZİNDE, LİDERİMİZİN EMRİNDEYİZ

 

MHP 13. Olağan Büyük Kurultayı'na katılmak üzere gittiği Ankara'da düzenlediği etkinliklerle ilgili açıklamalarda bulunan MHP Çukurova İlçe Başkanı Hasan Öztuğ, ''İlçe Teşkilatı olarak, Milliyetçi Ülkücü Hareket'in toyu olan MHP 13. Olağan Büyük Kurultayı'na yönelik iki güzel etkinlik düzenledik. Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş'in kabri başında dua ettikten sonra, kabrin bulunduğu alanda lokma döktürerek Başbuğumuza Fatiha okumaya gelenlere dağıttık. Rabbim Başbuğumuzun ve Tüm Şehitlerimizin Mekanlarını Cennet eylesin inşallah. Ayrıca Adana'da hazırladığımız dezenfektanları, Ankara Arena Kapalı Spor Salonu girişine stand kurarak Büyük Kurultayı'mıza gelen Ülküdaşlarımıza hediye ettik. Çukurova İlçe Teşkilatı olarak, her zaman ve her yerde Başbuğumuz Alparslan Türkeş'in izinde ve Liderimiz Devlet Bahçeli'nin emrindeyiz.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Çukurova İlçe Başkanı, Hasan Öztuğ, MHP, Büyük Kurultayı, Başbuğ alparslan Türkeş, lokma döktürdü, dezenfektan dağıttı, Ankarada, kabri başında
Yorumlar
Haber Yazılımı