MHP'li Yılmaz'dan Babacan'ın Bahçeli'yi Hedef Alma Sebebi
Haber Detayı
22 Mart 2021 - Pazartesi 11:33 Bu haber 3597 kez okundu
 
MHP'li Yılmaz'dan Babacan'ın Bahçeli'yi Hedef Alma Sebebi
MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, Ali Babacan ve türevlerinin MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi hedef almalarının perde arkasını açıkladı.
MHP Haberi
MHP'li Yılmaz'dan Babacan'ın Bahçeli'yi Hedef Alma Sebebi

HDP'nin kapatılması ve Milletvekilinin düşürülmesi konularında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi hedef alarak Cumhur İttifakı'na nifak sokmaya çalışan Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'a tepki gösteren MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, Abdullah Gül'ün siyasi evladı ve İngiliz bankerlerinin has kardeşi olan Ali Babacan'ın MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi hedef almasının perde arkasını açıkladı.

 

ALİ BABACAN, MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ HAKKINDA NE DEDİ?

 

KRT TV'de yayınlanan Stüdyo Ankara programına katılarak HDP'nin kapatılması ve Milletvekilinin düşürülmesi konularında gazetecilerin sorularına cevap veren Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, ''Allah kimseyi Sayın Bahçeli gibi birine muhtaç etmesin. Sayın Erdoğan'ın durumu hiç kolay değil. Cumhurbaşkanı Erdoğan Yüzde 52 oyu, sadece Ak Parti'lilerin oyu ile almadı, MHP'lilerin de oyu var. Hem kendi Cumhurbaşkanlığının, hem de Meclis'teki çoğunluğunun, Bahçeli'nin desteğiyle olduğunu herkes biliyor. Bahçeli desteğini çektiği anda hem kendi Cumhurbaşkanlığının siyasi meşruiyetinin riske gireceğini, hem de Meclis'te artık istediği gibi işleri götüremeyeceğini biliyor. Sayın Bahçeli'nin de bu küçük hissesini adeta hükümeti yönetmek için, hükümete baskı yapmak için, empoze yapmak için, dediğini yaptırtmak için kullanmasını siyasi etik açısından doğru bulmuyorum.'' dedi.

 

MHP DÜZCE MİLLETVEKİLİ ÜMİT YILMAZ'DAN ALİ BABACAN'A CEVAP

 

MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Gül Babasının biricik canı, lideri kast ederek 'Allah kimseyi Bahçeli'ye muhtaç etmesin' demiş. Bakanlık yaptığı dönemde her yıl 70 milyar dolar cari açık vererek ekonominin içine tüküren, ülkemizin dış borç stoğunu arttıran, İngiliz bankerlerinin has kardeşine sormak lazım.'' dedi.

 

ALİ BABACAN GİBİLER MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ'Yİ NEDEN HEDEF ALDI?

 

MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, ''Devlet Bey hükümetle hangi pazarlığa oturmuş, ülkenin bekası için verdiği destek için kimden ne istemiş, okyanus ötesiyle pazarlık yapıp hükümeti devirmek için oyun mu kurmuş, PKK'nın siyasi uzantılarının mecliste yer almaması için mücadeleden geri mi durmuş, ülkemize ekonomik saldırılar yapılırken hükümeti açıkta mı bırakmış? Bunları yapmadığı için Devlet Bahçeli düşmanlığınız bitmiyor değil mi? Siyasi ortaklarınızdan fetönün elemanı meclisten atıldı. PKK'nın siyasi uzantıları kapatılacak korkusuyla Devlet Beye saldırıyorsunuz.'' dedi.

 

 Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Düzce Milletvekili, Ümit Yılmaz, Devlet Bahçeli, MHP, Hedef alanlar, ele
Yorumlar
Haber Yazılımı